Bilgisayarda Minecraft premiuma giriş yapılmıyor

Duman_TR

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2020
Mesajlar
315
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Diğer cihazlarda açmayı denediğimde hepsinde oluyor, giriş yapıyor. Kardeşimin pcsinde denedim onda da giriş yapıyor benim PC de hiçbir Premium açılmıyor. Kardeşimin Premium'u bile açmadı. Siteden giriş yapmaya çalıştığımda ise bekliyor, açılmıyor, ana ekran donuyor, hiçbir şey olmuyor. Nasıl düzelteceğim?
 
Kanka bir ara bende de olmuştu bunu yaptım çözüldü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bedava Minecraft hesabı verdiğini iddia eden hesap generator programlarından indirdiyseniz onun yüzünden olmuyor olabilir. Şuanda kullanmasanız bile daha önce indirdiyseniz zarar verebiliyor oyuna. Kuzenimin PC'sinde yaşamıştık. Format attığımızda çözüldüydü fakat bunun daha basit bir yolu da vardır büyük ihtimal. Hemen formata yönelmeyin.
 
Bedava Minecraft hesabı verdiğini iddia eden hesap generator programlarından indirdiyseniz onun yüzünden olmuyor olabilir. Şu anda kullanmasanız bile daha önce indirdiyseniz zarar verebiliyor oyuna. Kuzenimin PC'sinde yaşamıştık. Format attığımızda çözüldüydü fakat bunun daha basit bir yolu da vardır büyük ihtimal. Hemen formata yönelmeyin.

Kanka bende önceden o hesap generator falan yapmıştım (şimdi yapmıyorum) dediğim gibi linkteki video sorunumu çözmüştü sonrada MC'yi sildim zaten.
 

Geri
Yukarı