Bilgisayarda oynamak için gamepad önerisi

Pogostick

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Programı Öğrencisi
SteelSeries stratus+ uygun fiyatlı gibi ama kaliteli mi bilmiyorum. Xbox kontrolcüleri güzel fakat 2000 lirayı aşmış her yerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçeniz var ise direk orijinal Xbox series x kontrolcüsü alın bütçeniz çok yok ise Xbox 360 ya da Xbox one kontrolcüsü alabilirsin

Eğer bütçeniz var ise direk orijinal Xbox series x kontrolcüsü alın bütçeniz çok yok ise Xbox 360 ya da Xbox one kontrolcüsü alabilirsin
Xbox one s kontrolcüsü bile 1800 tl olmuş ve yorumlarında hala orijinalliği tartışılıyor. 1000-1500 bandında alternatif arıyorum. Steelseries stratus+ gamepad'i gördüm fakat çok sağlıklı tavsiye yorumu bulamadım.

razer wolverine v2 alabilirsin xbox kontrolcusu
Çok pahalı kaçar bana 1000-1500 bandında bir şey arıyorum.

MSI GC20-30 V2 var. İyi bir gamepad. Bi ara öneriliyordu baya.

3 yıldır monster pusat pro kullanıyorum tavsiye edebilirim ama bendeki eski versiyonu. Şu anki yeni versiyon sanırım Bluetooth’lu.

Peki Xbox 360 ben kullanmıştım hâlâ çok iyi bence

GC30 V2 kullanıyorum ve memnunum. Elimde PS4 de var, DS4 kadar iyi bir Gamepad değil ama alternatif de pek yok gibi.
Uzun kullanımda dongle'a bağlanamadıklarını söylüyor bazı kullanıcılar. Sen yaşadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…