Bilgisayarda oyun oynarken bir anda ekran donup tepki vermiyor

Soulsun

Hectopat
Daha fazla  
Ben bu olayı bu ay çok yaşadım ve bunun öncesinde hiç yaşamıyordum. Oyun oyarken PUBG Mobile, CS 2, Roblox, Battlefield 1 oynuyorum genelde ve her gün böyle bilgisayarım aniden ekranı donup tepki vermiyor ve sadece oyunlarda oluyor Google'da falan olmuyor. Ne yapabilirim?

Bu bazen bana da oluyor. Geçici çözüm olarak ben ekranı kapatıp açınca düzeltiyorum. En çok hangi oyunda oluyor ve sistem bilgisi verir misiniz?

Bu bazen bana da oluyor. Geçici çözüm olarak ben ekranı kapatıp açınca düzeltiyorum. En çok hangi oyunda oluyor ve sistem bilgisi verir misiniz?

En çok hangi oyunda dersen tüm oyunlarda eşit oluyor gözlemlerime güvenerek söylüyorum. Sistem olarak.
RX 550 4 GB ekran kartı.
i7 3770 işlemci.
H61 anakart.
16 GB DDR3 1600 MHz
SSD 256 GB.
1 TB HDD
Bunlar sistem özelliklerim. Ayrıca biraz araştırdığımda Kernel Power 41 (63) adında hata buldum biraz daha derine indiğimde ilk öneri kablolu priz değiştirmek oldu denedim ama olmadı, daha sonra yabancı bir YouTuber'den bir tane daha çözüm izledim SFC /scannow yapmamız gerektiğini söyledi onu da denedim yeniden başlattım ama olmadı. Oyuna girdiğim anda hemen bilgisayar donuyor. Eğer çözemezsem bu problemi format atmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…