Bilgisayarda oyun oynarken kendi kendini tekrardan başlatıyor

moreandmore

Femtopat
Daha fazla  
İtopya'dan aldığım hazır sistem bilgisayarda kullandığım ağır program ve oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat Valorant, LoL ve Apex Legends tarzı Online oyunlarda yani işlemci ve anakartı kullan program ve oyunlarda bilgisayar kendini sürekli baştan başlatıyordu. Bundan dolayı bilgisayarı aldığım günden 1.5, 2 hafta sonra tamiri için kendi servisine yolladım. Onlarda bana başka yerde sorun olduğunu söyledi. HDD girişi, fotoğraflarda da görünen yerler fakat ben SSD kullanıyorum anlamadığım oluşan bu sıkıntı çözüme ulaşsa benim sorunum düzelir mi?

Dosya Ekleri

• image001.jpg
    image001.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2024-10-31-19-09-58-994_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2024-10-31-19-09-58-994_com.google.android.gm.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2024-10-31-19-09-33-671_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2024-10-31-19-09-33-671_com.google.android.gm.jpg
    152,4 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki konuda vardı tabi bakman için demiyorum ama merak edip çözüm bulmak isteyenler için özellikler var
Yardım isteyen sensin.Yardım edecek kişi senin profiline bakana kadar buraya yazman daha mantıklı değil mi?Genelde de profiline bakmak yerine buraya yazıp sorarlar özelliklerini, ki sorana da yazmayıp önceki konuda var diyorsun.

Yardım isteyen sensin.Yardım edecek kişi senin profiline bakana kadar buraya yazman daha mantıklı değil mi?Genelde de profiline bakmak yerine buraya yazıp sorarlar özelliklerini, ki sorana da yazmayıp önceki konuda var diyorsun.
Haklısınız, yeni konu açarken girdiğim kısımdaki sekmeleri göremedim ( anakart, ekran kartı, ram, vs.) o yüzden önceki konudan bakmasını istemiştim. Daha düzenli yazıyordu orda

Öyle olmak zorunda değil direk bu şekilde yazı yazar gibi özellikleri belirtsende gayet olur.
Peki kusura bakmayın özellikleri yazıyorum vaktiniz olursa bakarsınız umarım.

RAM
GSKILL 16GB Ripjaws S5 5600Mhz CL46 DDR5

SSD veya HDD modeli
Kingston 1TB NV2 Gen4x4 NVMe M.2 SSD

Ekran kartı
ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC Evo Edition 8GB G

Anakart
ASUS PRIME B760M-K 6600MHz OC DDR5 Soket 1700 M.2

İşlemci
i5 12400F

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler