Bilgisayarda oyun yerine ne yapılabilir?

k4moncik

Hectopat
Forumda açılan konuları biliyorum ancak sizden yardım istemek için geldim. Eskiden gecelere kadar oyun oynarken şimdi ise oyuna girdiğimde 1 el sonra hiç oynayasım gelmiyor. Hikaye oyunlarını eskiden ciddi anlamda çok severken, şimdiyse oyunu oynarken keyif almak yerine "bitireyim de kalmasın." kafasındayım fakat ekranda 10dk bile duramıyorum. Şu anda 11.sınıfa geçtim, sınavın korkusundan dolayı stres olduğumu düşünüyorum. Oyunlar artık zevk vermemeye başladığı için bilgisayarda yapacak başka şeyler aramak istiyorum. Premiere Pro ile videolarımı düzenlerken çok keyif alıyordum. Python öğrenmeye çabalıyorum ancak hala bir boşluk hissi var. Başka ne yapabilirim ben bununla?

Film/Dizi veya ilgi duyduğunuz bir konu hakkında YouTube'den videolarını izlemek. Örneğin ben ara sıra motovlog videoları izliyorum, izlerken de hiç sıkılma durumu söz konusu olmuyor.

Film/Dizi veya ilgi duyduğunuz bir konu hakkında YouTube'dan videolarını izlemek. Örneğin ben ara sıra motovlog videoları izliyorum, izlerken de hiç sıkılma durumu söz konusu olmuyor.

Film/dizi izlerkende aynisi oluyor, 10-15dk sonra baska islerle ugrasmaya basliyorum.

Karanlıktan korkuyorsan düşük parlaklıkta bırakmak. Favorim

Dusuk parlaklik ciddi anlamda gozumu yoruyor. Karanliktan degilde gece uyanacak olan babamdan korkuyorum.

Sınav stresi gibi geldi bana. Bu hep böyledir. Bir öğrenci bir sınava girecek ise PC ile her oynadığında içi daralır. Sizde de bu oluyor tahminen. Başarısızlık korkusundan insanın içi daralır.

Sınav stresi gibi geldi bana. Bu hep böyledir. Bir öğrenci bir sınava girecek ise PC ile her oynadığında içi daralır. Sizde de bu oluyor tahminen. Başarısızlık korkusundan insanın içi daralır.

Sulalede en son sinava girecek olan benim. O yuzden gozlerin uzerimde olmasi bir tik korkutuyor.

Yok o acidan aileme her puanin gelebilecegini soyledim. Cogu kisi sinav konusunda benden umutlu oldugu icin korkuyorum denebilir ancak o derece kafaya takmiyorum.

O zaman biraz başayapıtlara dal. Baldur's Gate 3 gibi oyunlar. Uzun süre sıkmaz diye düşünüyorum. Ben oynamadım ama çok övülüyor.

Yani kaliteli işlere başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…