Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 9 Ocak 2022 #1 Merhaba dün FurMark testi yaptım aylar sonra ekran kartımı ilk aldığımda 105 FPS veriyordu ama dün 101 FPS'i geçmedi bunun sebebi nedir format atsam düzelir mi çok fazla uygulama oyun vs. var bilgisayarımda.
Merhaba dün FurMark testi yaptım aylar sonra ekran kartımı ilk aldığımda 105 FPS veriyordu ama dün 101 FPS'i geçmedi bunun sebebi nedir format atsam düzelir mi çok fazla uygulama oyun vs. var bilgisayarımda.
Yardimcinizz Decapat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #2 Hdd mi kullanıyorsun ssd mi?
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 9 Ocak 2022 #3 Yardimcinizz dedi: HDD mi kullanıyorsun SSD mi? Genişletmek için tıkla... HDD kullanıyorum SSD yok bilgisayarımda.
Yardimcinizz dedi: HDD mi kullanıyorsun SSD mi? Genişletmek için tıkla... HDD kullanıyorum SSD yok bilgisayarımda.
Yardimcinizz Decapat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #4 Ynka dedi: HDD kullanıyorum SSD yok bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hdd çok dolduğu için format atsan düzelebilir.
Ynka dedi: HDD kullanıyorum SSD yok bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hdd çok dolduğu için format atsan düzelebilir.