Bilgisayarda programa girince kapanıyor

Daha fazla  
Laptopum son 1 aydır bilgisayarı açtığım anda Windows logosuna gelinçe dıng diye gücü kesiyor. Bazen açılıyor ama Windows'un kendi uygulaması dışında Google olsun oyun olsun açılmasını bırak Google'un beyazı göründüğü anda çat diye güçü kesiyor PC tamamen kapanıyor. Format attırmayı düşünüyorum sizce faydalı olur mu? Sadece güvenli modu açınca bir şey olmuyor normal şekilde sistem geri yükleme yapınca kapanıyor ama güvenli modda kapanmıyor mesela.

Hava üfleyen sağ ya da solda ızgara kanallar var ya oradan bakın sıcak hava üflemiyor ise soğutmasında sorun vardır. Bu kapatmalar işlemci ya da grafik çipini korumak için olabilir. Bazı diz üstlerinde altta kapak var birkaç vida ile açılıyor. Fan ile ızgaralar arasında kir varsa onları temizleyip tekrar deneyebilirsiniz. Allta kapak yoksa uzman bir kişiden yardım alarak bakmanızı öneririm bu halde çöp olan çok cihaz gördüm.

Hava üfleyen sağ ya da solda ızgara kanallar var ya oradan bakın sıcak hava üflemiyor ise soğutmasında sorun vardır. Bu kapatmalar işlemci ya da grafik çipini korumak için olabilir. Bazı diz üstlerinde altta kapak var birkaç vida ile açılıyor. Fan ile ızgaralar arasında kir varsa onları temizleyip tekrar deneyebilirsiniz. Allta kapak yoksa uzman bir kişiden yardım alarak bakmanızı öneririm bu halde çöp olan çok cihaz gördüm.

İlk olarak sıcak üflüyor. İkinci olarak bir sorunum var arkada 4 vida var 3 tanesi açılıyor ama birinin başı yok olmuş resmen daireye dönmuş o yüzden açamıyorum.

İlk olarak sıcak üflüyor. İkinci olarak bir sorunum var arkada 4 vida var 3 tanesi açılıyor ama birinin başı yok olmuş resmen daireye dönmuş o yüzden açamıyorum.

Vida açılabiliyor. İyice eritip çekince çıkacak hale getiriyorlar sonra yenisi takılıyor. Termal macunları kaliteli bir macun ile yenileyebilirsiniz sonrasında akla ikinci gelen bu oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı