aok.exe Centipat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar merhaba bilgisayar kulaklık mikrofonunu algılamıyor diye ben ses algılayıcılarını güncellemiştim öncesinde mikrofon sorunum vardı sadece şu an video vs açtığımda ses yok. Dosya Ekleri 1639919884090.png 2,9 KB · Görüntüleme: 34 1639919923559.png 15,2 KB · Görüntüleme: 38 1639919988079.png 16,5 KB · Görüntüleme: 36 1639920040543.png 10,8 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar merhaba bilgisayar kulaklık mikrofonunu algılamıyor diye ben ses algılayıcılarını güncellemiştim öncesinde mikrofon sorunum vardı sadece şu an video vs açtığımda ses yok.
Çözüm SSDyiyenHDD 19 Aralık 2021 Aygıt Yöneticisi'nden sesle alakalı driverlerları silip bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyebilir misiniz?
Aygıt Yöneticisi'nden sesle alakalı driverlerları silip bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyebilir misiniz?
SSDyiyenHDD Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #2 Aygıt Yöneticisi'nden sesle alakalı driverlerları silip bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyebilir misiniz? Dosya Ekleri ses.png 4,4 KB · Görüntüleme: 48 Artı 0 Eksi Çözüm
Aygıt Yöneticisi'nden sesle alakalı driverlerları silip bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyebilir misiniz?
KS KS aok.exe Centipat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 SSDyiyenHDD dedi: Aygıt Yöneticisi'nden sesle alakalı driverlerları silip bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Artı 0 Eksi
SSDyiyenHDD dedi: Aygıt Yöneticisi'nden sesle alakalı driverlerları silip bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum.
SSDyiyenHDD Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #4 aok.exe dedi: Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Sonucu bildirirseniz ondan sonra olmazsa başka şeyler deneriz. Artı 0 Eksi
aok.exe dedi: Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Sonucu bildirirseniz ondan sonra olmazsa başka şeyler deneriz.
KS KS aok.exe Centipat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #5 SSDyiyenHDD dedi: Sonucu bildirirseniz ondan sonra olmazsa başka şeyler deneriz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam işe yaradı şu an hoparlör sorunu çözüldü. Teşekkürler tekrardan. Artı 0 Eksi
SSDyiyenHDD dedi: Sonucu bildirirseniz ondan sonra olmazsa başka şeyler deneriz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam işe yaradı şu an hoparlör sorunu çözüldü. Teşekkürler tekrardan.
SSDyiyenHDD Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #6 aok.exe dedi: Eyvallah hocam işe yaradı şu an hoparlör sorunu çözüldü. Teşekkürler tekrardan. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam iyi günler Hocam konuyu çözüldü olarak işaretleyin isterseniz konu kapansın @aok.exe Artı 0 Eksi
aok.exe dedi: Eyvallah hocam işe yaradı şu an hoparlör sorunu çözüldü. Teşekkürler tekrardan. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam iyi günler Hocam konuyu çözüldü olarak işaretleyin isterseniz konu kapansın @aok.exe
KS KS aok.exe Centipat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #7 SSDyiyenHDD dedi: Ne demek hocam iyi günler Hocam konuyu çözüldü olarak işaretleyin isterseniz konu kapansın @aok.exe Genişletmek için tıkla... Nerden işaretliyoruz Artı 0 Eksi
SSDyiyenHDD dedi: Ne demek hocam iyi günler Hocam konuyu çözüldü olarak işaretleyin isterseniz konu kapansın @aok.exe Genişletmek için tıkla... Nerden işaretliyoruz
SSDyiyenHDD Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #8 aok.exe dedi: Nerden işaretliyoruz Genişletmek için tıkla... Buranın altında çözüm adı altında bir tik olacak oradan. Dosya Ekleri çözüm.png 548 bayt · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
aok.exe dedi: Nerden işaretliyoruz Genişletmek için tıkla... Buranın altında çözüm adı altında bir tik olacak oradan.
KS KS aok.exe Centipat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #9 SSDyiyenHDD dedi: Buranın altında çözüm adı altında bir tik olacak oradan. Genişletmek için tıkla... anladım sağ olun Artı 0 Eksi
SSDyiyenHDD dedi: Buranın altında çözüm adı altında bir tik olacak oradan. Genişletmek için tıkla... anladım sağ olun
SSDyiyenHDD Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #10 Hocam yanlış mesajı seçmişsiniz ama neyse konu ana sayfaya çıkmaz en azından İyi günler. Artı 0 Eksi