Bilgisayarda soru çözmek için grafik tablet iyi midir?

hamiltonfedaisi

Decapat
Merhaba, Veikk VK640 modelini sipariş ettim geçenlerde. Bilgisayarda soru çözmek için aldım. Elimdeki kitapların yetersiz kaldığı durumlarda PDF'ten soru çözmek için kullanacağım. Ayrıca ufak da olsa arada çizim yaparım ve dijital çizim de ilgimi çekiyor. Fakat bir yandan da bir anlık heves dolayısıyla kenarda köşede toz tutmasından tırsıyorum biraz. Daha önceden bu sebeple bir grafik tableti alan var mı? Varsa deneyimleriniz neler?

Merhaba, Veikk VK640 modelini sipariş ettim geçenlerde. Bilgisayarda soru çözmek için aldım. Elimdeki kitapların yetersiz kaldığı durumlarda PDF'ten soru çözmek için kullanacağım. Ayrıca ufak da olsa arada çizim yaparım ve dijital çizim de ilgimi çekiyor. Fakat bir yandan da bir anlık heves dolayısıyla kenarda köşede toz tutmasından tırsıyorum biraz. Daha önceden bu sebeple bir grafik tableti alan var mı? Varsa deneyimleriniz neler?
Bence fiyatına göre uygun kesinlikle tabletten daha mantıklı olmuş.

Bence fiyatına göre uygun kesinlikle tabletten daha mantıklı olmuş.
Evet, tablet bana fazla kaçıyor. Ama bazen de dijitale çizim yapma ihtiyacı duyuyor insan. Bence grafik tabletleri de bunun için iyi bir çözüm.

Alışınca kullanması çok zevkli oluyor, bazen fare kullanmak bile istemiyorsunuz. En kötü ihtimal fare niyetine kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
Fare olarak nasıl kullanabilirim? Bir de touchpadler gibi elimizi algılıyor mu cihaz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı