Bilgisayarda sürekli takılma sorunu

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Çıldırmama neden olan, hatta bilgisayarı parçalamamı bile düşündüren bir sorunla uğraşıyorum birkaç gündür. Sürekli takılmalar oluyor. Herhangi bir uygulamada hem de. Chrome'da takılırken bile takılıyor. Hiçbir şey yapamıyorum o uygulamada. İmleci kullanabiliyorum ancak bir işe yaramıyor.

Oyunlarda da aynı şekilde. Oyun oynarken birden takılıyor. "Alt + Tab" gibi kombinasyonlar işe yarıyor ancak sadece görünüm olarak. Yani bilgisayar tamamen takılmıyor. Sadece oyun takılıyor ve kapatamıyorum da. Kalıyor öylece. Artık gerçekten sinirlenmeye başladım bunun yüzünden lütfen bana biraz yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük bir ihtimalle sisteminize virüs bulaşmıştır.Güncel bir antivirüs proğramıyla sisteminizi taratın. Son çare olarak temiz bir windows kurulumu yapmanız gerekebilir.

@Reddywich
Hocam işlemci ve ekran kartı fanınızı bir kontrol edin. Bir engel varsa aşırı ısınıp performansı da etkileyebilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…