Firefox arama geçmişime baktığımda ekran görüntüsünü yolladığım dosyaların oluşturulduğu tarihlerde herhangi bir şüpheli siteye girmiş olduğum gözükmüyor.
Programların tarama sonucu bitince buraya yazacağım.
Arkadaşlar Malwarebytes, Kaspersky ve MRT taradı; hiçbir şey bulunamadı. Aynı ağa bağlı diğer bilgisayara baktığımda bir şey bulamadım. Şimdilik içim rahat. Fikirleriniz varsa seve seve dinlerim, iyi geceler.
Arkadaşlar mevzuyu çözdüm, oynadığınız Steam hesabına başkalarının erişimi varsa siz oyun oynadığınız esnada "Bağlan" diyerek bilgisayarınıza erişebiliyorlar. Az önce başka birisinde denedim ve hem oyunu hem masaüstünü kontrol edebildim. Hepinizin aklında bulunsun, aman dikkat. Neyse, benim içim rahat, virüs yok, bağlanan kişinin internette yaptığı veyahut girdiği bir klasörü yok, problemin kaynağını öğrenmiş olduk, hepinize iyi günler diliyorum, teşekkürler.