Bilgisayarda tehdit bulundu ama eylem yapmıyor

EmreErenT

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2017
Mesajlar
174
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarıma taktığım bir flash diskde virüs varmış Defender bu virüsü buldu diyor ardından flashı biçimlendirdim ben ve çıkardım ama şimdi Windows Defender'de hep virüs bulundu diye uyarı çıkıyor bilgisayarımı 2 kez tam tarama ile 3 kez de hızlı tarama ile taradım ama tehdit 0 diye gösteriyor. İlk başta çıkan iki tehdite ise hiçbir eylem yapamıyorum ne yapmam lazım.

asdsadsadsa.PNG


Tehditler çıkarılabilir diskde diye görünüyor.
 
Bilgisayarıma taktığım bir flash diskde virüs varmış Defender bu virüsü buldu diyor ardından Flash'ı biçimlendirdim ben ve çıkardım ama şimdi Windows Defender'de hep virüs bulundu diye uyarı çıkıyor bilgisayarımı 2 kez tam tarama ile 3 kez de hızlı tarama ile taradım ama tehdit 0 diye gösteriyor. İlk başta çıkan iki tehdite ise hiçbir eylem yapamıyorum ne yapmam lazım.

Eki Görüntüle 583010

Tehditler çıkarılabilir diskde diye görünüyor.

Bende de olmuştu bir tane antivirüs programı indirip kur ilk önce bilgisayardaki virüsü temizle sonra bu bağlantıdaki videoyu izleyip Flash'taki virüsü temizle. Videodakini uygularken Flash'ı takınca Flash'ı açma sakın tekrar bulaşır.
 
360 Total Security kullan o siliyor tüm virüsleri güvenilir bir program ücretsiz olarak kullanılabilir crack gerek yok.

Buradan indirebilirsin: 360 Total Security: Ücretsiz Antivirüs Koruması | Windows, Mac ve Android İçin Virüs Tarama ve Kaldırma
Flashtaki virüsleri temizlemek için de flashı PC'ye tak ama açma içini sağ tıkla biçimlendir de.
O program artık virüsten farklı değil. Artık testlere bile katılmıyor ve son sonuçları da rezalet.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı