cowgirl Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 313 24 Ekim 2024 #1 Laptop PC'de internete bağlanmadan uydu yayını izlemek istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim?
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #2 cowgirl dedi: Laptop PC'de internete bağlanmadan uydu yayını izlemek istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Uydu yayınından kastınız televizyon gibi mi?
cowgirl dedi: Laptop PC'de internete bağlanmadan uydu yayını izlemek istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Uydu yayınından kastınız televizyon gibi mi?
cowgirl Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 313 24 Ekim 2024 #3 Musap5 dedi: Uydu yayınından kastınız televizyon gibi mi? Genişletmek için tıkla... evet, donmadan pcye kurup izleyebileceğim bir şey istiyorum. her hafta maç için donmayan site aramaktan gına geldi
Musap5 dedi: Uydu yayınından kastınız televizyon gibi mi? Genişletmek için tıkla... evet, donmadan pcye kurup izleyebileceğim bir şey istiyorum. her hafta maç için donmayan site aramaktan gına geldi
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #4 cowgirl dedi: Evet, donmadan PC'ye kurup izleyebileceğim bir şey istiyorum. Her hafta maç için donmayan site aramaktan gına geldi. Genişletmek için tıkla... NcpLine Monitörü TV Yapma Aparatı HD Uydu+HDMI VGA Çeviri+Hoparlör 3 NcpLine Monitörü TV Yapma Aparatı HD Uydu+HDMI VGA Çeviri+Hoparlör 3'lü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bu işinizi görür. Bu sayede bilgisayarınızı TV gibi kullanabilirsiniz.
cowgirl dedi: Evet, donmadan PC'ye kurup izleyebileceğim bir şey istiyorum. Her hafta maç için donmayan site aramaktan gına geldi. Genişletmek için tıkla... NcpLine Monitörü TV Yapma Aparatı HD Uydu+HDMI VGA Çeviri+Hoparlör 3 NcpLine Monitörü TV Yapma Aparatı HD Uydu+HDMI VGA Çeviri+Hoparlör 3'lü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Bu işinizi görür. Bu sayede bilgisayarınızı TV gibi kullanabilirsiniz.
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #5 cowgirl dedi: Laptop PC'de internete bağlanmadan uydu yayını izlemek istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Monitörde yapılır ama laptopta sanmıyorum. Monitörde ise uydu alıcı alman lazım.
cowgirl dedi: Laptop PC'de internete bağlanmadan uydu yayını izlemek istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Monitörde yapılır ama laptopta sanmıyorum. Monitörde ise uydu alıcı alman lazım.
Portal6910 Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #6 Direkt TV gibi olmaz ama kanalların sitesinde canlı yayınları var oradan izleyebilirsin ama CanlıTV gibi yerlerden de izleyebilirsin yerini tutmaz ama
Direkt TV gibi olmaz ama kanalların sitesinde canlı yayınları var oradan izleyebilirsin ama CanlıTV gibi yerlerden de izleyebilirsin yerini tutmaz ama
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #7 Portal6910 dedi: Direkt TV gibi olmaz ama kanalların sitesinde canlı yayınları var oradan izleyebilirsin ama CanlıTV gibi yerlerden de izleyebilirsin yerini tutmaz ama Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanmadan diyor hocam.
Portal6910 dedi: Direkt TV gibi olmaz ama kanalların sitesinde canlı yayınları var oradan izleyebilirsin ama CanlıTV gibi yerlerden de izleyebilirsin yerini tutmaz ama Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanmadan diyor hocam.
Portal6910 Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #8 Buna bakabilirsiniz