Merhaba. Bilgisayarımda galileo diye bir şey çıkıyor ne kadar kapatsam da arada tekrar çıkıyor. Bu virüs mü? Sanki biri beni izliyor veya benim bilgisayarımı mining için, YouTube izlenme botu vs gibi bir şey için kullanıyormuş gibi hissediyorum. Bunun nedenini bilen var mı? Eğer virüs ise bundan nasıl kurtulabilirim?
Merhaba. Bilgisayarımda galileo diye bir şey çıkıyor ne kadar kapatsam da arada tekrar çıkıyor. Bu virüs mü? Sanki biri beni izliyor veya benim bilgisayarımı mining için, YouTube izlenme botu vs gibi bir şey için kullanıyormuş gibi hissediyorum. Bunun nedenini bilen var mı? Eğer virüs ise bundan nasıl kurtulabilirim?
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Enjoy a 30-day free trial of Kaspersky Standard and get award-winning antivirus protection for PC, Mac, & Android to safeguard your digital life. Download today!
www.kaspersky.com
Buradan Kaspersky'ın ücretsiz versiyonunu edinebilirsiniz.
Selamlar. Bu mini rehberde konumuz neler ile zararlı tespiti olmayacağı. Rehber kısa olacak biraz o yüzden mini rehber diyorum. Komut İstemi'nde Netstat sonucu Görev Yöneticisi'nde işlemler ve kaynak kullanımları Klasör/dosya isimleri Sıcaklık değerleri (Çıkarımda bulunabilir fakat net bir...