Bilgisayarda virüs mü var?

Acbfde

Femtopat
Merhaba. Bilgisayarımda galileo diye bir şey çıkıyor ne kadar kapatsam da arada tekrar çıkıyor. Bu virüs mü? Sanki biri beni izliyor veya benim bilgisayarımı mining için, YouTube izlenme botu vs gibi bir şey için kullanıyormuş gibi hissediyorum. Bunun nedenini bilen var mı? Eğer virüs ise bundan nasıl kurtulabilirim?

Dosya Ekleri

• 1649876583993.png
    1649876583993.png
    775,9 KB · Görüntüleme: 217
Merhaba. Bilgisayarımda galileo diye bir şey çıkıyor ne kadar kapatsam da arada tekrar çıkıyor. Bu virüs mü? Sanki biri beni izliyor veya benim bilgisayarımı mining için, YouTube izlenme botu vs gibi bir şey için kullanıyormuş gibi hissediyorum. Bunun nedenini bilen var mı? Eğer virüs ise bundan nasıl kurtulabilirim?

Kaspersky indirip tarama yap. Sosyalde en çok kullanılan ve işe yarayan cümlelerden biridir bu.

Sahte bir virüs programı o. MBAM ve ya Kaspersky ile taratın geçer.

Şüpheniz varsa yüklü anti-virüs yazılımınızla tam tarama yapın. Kaspersky'a gerek yok aslında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı