elegans Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Virüs mü var anlamadım yardım lazım. Chrome açıyor ama pencere açılmıyor. Telefondan ağır bir dosya yüklemesi yapmaya çalıştıktan sonra oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
Virüs mü var anlamadım yardım lazım. Chrome açıyor ama pencere açılmıyor. Telefondan ağır bir dosya yüklemesi yapmaya çalıştıktan sonra oldu.
EmirDemir50 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 236 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #2 Kaspersky ile taramanızı öneririm hocam KVRT önermem ama çünkü bir dosya var ve silemedim ben size de önermem ama Kaspersky indirebilirsiniz av olarak içiniz rahat etmezse Malwarebytes ve BitDefender'la da tarama yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kaspersky ile taramanızı öneririm hocam KVRT önermem ama çünkü bir dosya var ve silemedim ben size de önermem ama Kaspersky indirebilirsiniz av olarak içiniz rahat etmezse Malwarebytes ve BitDefender'la da tarama yapabilirsiniz.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 9 Eylül 2022 #3 Malwarebytes ile taratın. Artı 0 Eksi
EmirDemir50 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 236 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #4 Hocam en iyisi telefonunuzda işlemleri araştırın şüphelendiğiniz işlemleri durdurun ve nerede çalıştığına bakın olmadi format atarsınız. Artı 0 Eksi
Hocam en iyisi telefonunuzda işlemleri araştırın şüphelendiğiniz işlemleri durdurun ve nerede çalıştığına bakın olmadi format atarsınız.