Bilgisayarda virüs olduğu nasıl anlaşılır?

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
Bugün CTRL+j gibi kısayollar yaparken kendi kendine yeni sekme falan açıldı ama ben öyle bir şey yapmadım yani bilgisayar kafayı yedi gibi sonra bir siteye gircektim ama Kaspersky izin vermedi kapattım ama kapalı olmasına rağmen Google'dan o siteyi aratırken otomatik olarak bağlantımı kesti uzantılarda Kaspersky vardı ondan mı yoksa virüs falan mı var?

Nadiren böyle olduğu oluyor.

Kendi kendine ayarlarda açılıldı az önce

Son düzenleme:
Kaspersky ile tam tarama yapın.

Tamam hocam yaparım birazdan birde arada sırada dosya gezgini falanda çöküyor şuan sfc /scannow yapıyorum

Malwarebytes tam tarama yapın hocam net çıkıyor virüsler sornada karantinayı alıp siliyor.

Tamam hocam şuan malwarebytes indiriyorum kendi kendine gitmiş whatsapp görev çubuğundan formatlamakta istemiyorum

Eski bilgisayarımda bazı sitelere girmeye çalıştığımda "bu site güvenli değil" hatası veriyordu ve sitelere giremiyordum. Bu çözümü ise Malwarebytes programını indirip, uzun süren bir taramanın ardından sıkıntı çıkaran virüsleri karantinaya alıp silmişti ve sorunum çözülmüştü. Şu zamana kadar işime yarayan tek antivirüs programıdır? Öneririm.

Mlawarebytes bile donuyor belki formatlarım birşey bulmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…