Ben şüphelendiğim zaman Kaspersky eset ve malwarebytes ile tam tarama yapıyorum. Üçü de mükemmel antivirüsler ama tek sıkıntı kaspersky sistemin içine ediyor.
Paranız yoksa da Kaspersky security cloud free deneyin. O da gayet iyi neredeyse aynı hatta. Sadece ek özellikleri var premiumun. Benim pc 11 yıllık ve şuan tertemiz çok yüksek ihtimal. Öyle her siteye girmiyorum kafama göre bir yerlerden birşey indirmiyorum.
Virüs olduğunu düşündüren unsur nedir? Yavaşlama ise bunun nedeni bir çok olabilir öncelikle temizlik gerekebilir kasanın içini açıp kontrol etmek lazım.
Virüs olduğunu düşündüren unsur nedir? Yavaşlama ise bunun nedeni bir çok olabilir öncelikle temizlik gerekebilir kasanın içini açıp kontrol etmek lazım.
Ben şüphelendiğim zaman Kaspersky ESET ve Malwarebytes ile tam tarama yapıyorum. Üçü de mükemmel antivirüsler ama tek sıkıntı Kaspersky sistemin içine ediyor.
Tüm diski bitine kadar tarayacağım derken sistemin içine ediyor yavaşlık oluyor ve tarama bitinceye dek devam ediyor. Virüs bulunca da bilgisayarı komple kitleyip reset atıyor. Ama yine de Kaspersky güzel.