CHRİS W4LKER
Decapat
Ben şüphelendiğim zaman Kaspersky eset ve malwarebytes ile tam tarama yapıyorum. Üçü de mükemmel antivirüsler ama tek sıkıntı kaspersky sistemin içine ediyor.
Hocam içinde benim için çok önemli şeyler var ve flasha yüklemektir, diğer pcye geçirmektir derken çok üşeniyorum.7 yıllık bir bilgisayarı Anti-Virüs yerine direk temiz kurulum ile formatlamanız öneririm.
Paranız yoksa da Kaspersky security cloud free deneyin. O da gayet iyi neredeyse aynı hatta. Sadece ek özellikleri var premiumun. Benim pc 11 yıllık ve şuan tertemiz çok yüksek ihtimal. Öyle her siteye girmiyorum kafama göre bir yerlerden birşey indirmiyorum.Premium almam falan gerek mi Kaspersky için vb?
Hocam içinde benim için çok önemli şeyler var ve flasha yüklemektir, diğer PC'ye geçirmektir derken çok üşeniyorum.![]()
Hocam yavaşladı gibi hissediyorum 2015'de oyuncu bilgisayarı diye almıştım, laptop bu arada.Virüs olduğunu düşündüren unsur nedir? Yavaşlama ise bunun nedeni bir çok olabilir öncelikle temizlik gerekebilir kasanın içini açıp kontrol etmek lazım.
Ben şüphelendiğim zaman Kaspersky ESET ve Malwarebytes ile tam tarama yapıyorum. Üçü de mükemmel antivirüsler ama tek sıkıntı Kaspersky sistemin içine ediyor.
Hocam bence siz PC ye format atın.Hocam yavaşladı gibi hissediyorum 2015'de oyuncu bilgisayarı diye almıştım, laptop bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.