L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 İnternet vardı az önceye kadar bir anda gitti her şey anlamadım. Wi-Fi kaybolmadan önce de bu ağa bağlanılamıyor diyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024
İnternet vardı az önceye kadar bir anda gitti her şey anlamadım. Wi-Fi kaybolmadan önce de bu ağa bağlanılamıyor diyordu.
Çözüm L3US 27 Haziran 2024 eren28tr dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Çözdüm olayı driver kurdum modem kanalını 11 yaptım düzeldi. Sorunu yaşayan başka arkadaşlar da yapabilir.
eren28tr dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Çözdüm olayı driver kurdum modem kanalını 11 yaptım düzeldi. Sorunu yaşayan başka arkadaşlar da yapabilir.
S SnowLoad Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 54 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #2 Windows ayarlarından güncelleştirmeleri denetleyin eğer güncelleme varsa yapın bende düzelmişti Artı 0 Eksi
KS KS L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 SnowLoad dedi: Windows ayarlarından güncelleştirmeleri denetleyin eğer güncelleme varsa yapın bende düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Yapamıyorum internete bağlanın diyor bilgisi olan başka birileri yok mu yardım edin lütfen. Artı 0 Eksi
SnowLoad dedi: Windows ayarlarından güncelleştirmeleri denetleyin eğer güncelleme varsa yapın bende düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Yapamıyorum internete bağlanın diyor bilgisi olan başka birileri yok mu yardım edin lütfen.
rawies2 Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 L3US dedi: İnternet vardı az önceye kadar bir anda gitti her şey anlamadım. Wi-Fi kaybolmadan önce de bu ağa bağlanılamıyor diyordu. Eki Görüntüle 2233338 Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > ağ ve ınternet > ağ ve paylaşım merkezi > bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin penceresinden Wi-Fi'ı etkinleştir. Eğer olmazsa önce devre dışı bırak ardından tekrar etkinleştir. Artı 0 Eksi
L3US dedi: İnternet vardı az önceye kadar bir anda gitti her şey anlamadım. Wi-Fi kaybolmadan önce de bu ağa bağlanılamıyor diyordu. Eki Görüntüle 2233338 Genişletmek için tıkla... Denetim Masası > ağ ve ınternet > ağ ve paylaşım merkezi > bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin penceresinden Wi-Fi'ı etkinleştir. Eğer olmazsa önce devre dışı bırak ardından tekrar etkinleştir.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 26 Haziran 2024 #5 L3US dedi: Yapamıyorum internete bağlanın diyor bilgisi olan başka birileri yok mu yardım edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Ethernet bağlamayı denedin mi? Artı 0 Eksi
L3US dedi: Yapamıyorum internete bağlanın diyor bilgisi olan başka birileri yok mu yardım edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Ethernet bağlamayı denedin mi?
S SnowLoad Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 54 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #6 Ethernet veya wifiye bağlı bir telefonu USB kablosuyla pcye bağlayıp telefondan USB ile internet aktarımını aktiflestirin ve güncellemeyi tekrar deneyin Artı 0 Eksi
Ethernet veya wifiye bağlı bir telefonu USB kablosuyla pcye bağlayıp telefondan USB ile internet aktarımını aktiflestirin ve güncellemeyi tekrar deneyin
KS KS L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #7 HeisenberG_g dedi: Ethernet bağlamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Modem yakın değil hocam. Artı 0 Eksi
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 26 Haziran 2024 #8 L3US dedi: Modem yakın değil hocam. Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.575 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #9 L3US dedi: Modem yakın değil hocam. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at. Artı 0 Eksi
L3US dedi: Modem yakın değil hocam. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at.
KS KS L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #10 eren28tr dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Çözdüm olayı driver kurdum modem kanalını 11 yaptım düzeldi. Sorunu yaşayan başka arkadaşlar da yapabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
eren28tr dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Çözdüm olayı driver kurdum modem kanalını 11 yaptım düzeldi. Sorunu yaşayan başka arkadaşlar da yapabilir.