L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 İnternet vardı az önceye kadar bir anda gitti her şey anlamadım. Wi-Fi kaybolmadan önce de bu ağa bağlanılamıyor diyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024
İnternet vardı az önceye kadar bir anda gitti her şey anlamadım. Wi-Fi kaybolmadan önce de bu ağa bağlanılamıyor diyordu.
Çözüm L3US 27 Haziran 2024 eren28tr dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Çözdüm olayı driver kurdum modem kanalını 11 yaptım düzeldi. Sorunu yaşayan başka arkadaşlar da yapabilir.
eren28tr dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Çözdüm olayı driver kurdum modem kanalını 11 yaptım düzeldi. Sorunu yaşayan başka arkadaşlar da yapabilir.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.577 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #11 L3US dedi: Çözdüm olayı driver kurdum modem kanalını 11 yaptım düzeldi. Sorunu yaşayan başka arkadaşlar da yapabilir. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen driver silinmiş o yüzden. Artı 0 Eksi
L3US dedi: Çözdüm olayı driver kurdum modem kanalını 11 yaptım düzeldi. Sorunu yaşayan başka arkadaşlar da yapabilir. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen driver silinmiş o yüzden.