Bilgisayardaki 2 Windows'un birisi nasıl silinir?

Mustafa0604

Centipat
Yer
Ankara Keçiören
Daha fazla  
Meslek
Okuyor
Merhaba. Ben önceden aynı HDD'me 2 Windows kurdum ikisi de hemen hemen aynı sürüm Windows 10 kurmuştum. Bunu nasıl geri silebilirim? Şu anki Windows'umu kullanacağım ama diğerini silmek istiyorum ne yapmam lazım?

2. Windows'un bulunduğu disk bölümüne sağ tıklayıp biçimlendir yaparak silebilirsiniz.

"Windows + r" kombinasyonunun yardımı ile çalıştırı aç "MSConfig" yaz sonra "önyükleme" kategorisine gir silmek istediğin işletim sistemini seç sil.

Burada belki iki işletim sistemini aynı diske kaydetmiş olabilir.
Aynı disk bölümüne iki Windows kurulmuyor. Önceki Windows'un üzerine 2.'yi yazardı ve sonuç olarak yine tek Windows olurdu öyle olsaydı. Konu sahibi bir tane diski C ve D şeklinde ikiye ayırıp ikisine de ayrı Windows yüklemiş anladığım kadarıyla. Bir ara Windows + Windows şeklinde Dual-Boot ile çok uğraştım. Bilgim var yani bu konuda.

arkadaşlar windows +r kombinine girip baktığımda sadece windows 10 olduğunu görüyorum windows 7 deyken windows 10 format attım herşey yüklendikten sonra pc tekrar başlattığımda windows 10 ile devam et seçeneği vardı üstte birde altta windows 7 ile devam et vardı bende windows 10 tıkladım burdan bunu anladımki c diskimde 2 adet windows var olduunu anladım bu arada sadece c diskim var 465 gb

Technopat Haberler

Geri
Yukarı