ThePhysic Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #1 Bilgisayardaki "bir çeşit" (word belgeleri, müzikler) dosyaların hepsini bilgisayardan almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Denenenler: Arama sonuçlarına .docx yazıyorum ve diğer sonuçlara tıklıyorum ama aralarda sistemin dosyaları da çıkıyor.
Bilgisayardaki "bir çeşit" (word belgeleri, müzikler) dosyaların hepsini bilgisayardan almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Denenenler: Arama sonuçlarına .docx yazıyorum ve diğer sonuçlara tıklıyorum ama aralarda sistemin dosyaları da çıkıyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Ağustos 2014 #2 Quick Search - Best Free Desktop Search Tool to Locate a File Instantly | Glarysoft ile aramayı deneyebilirsin.
Quick Search - Best Free Desktop Search Tool to Locate a File Instantly | Glarysoft ile aramayı deneyebilirsin.
ThePhysic Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #3 Teşekkürler. Ama bu programla da çok fazla sistem dosyası çıkıyor.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #4 Arama yerine dosya uzantısını (Ör. .png) yaz.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Ağustos 2014 #5 Yola göre sıralama yaptığında Windows klasörüne bakmazsın. Ayrıca ayarlarından hangi uzantıyı seçmek istiyorsan sadece onları seç.
Yola göre sıralama yaptığında Windows klasörüne bakmazsın. Ayrıca ayarlarından hangi uzantıyı seçmek istiyorsan sadece onları seç.
ThePhysic Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #6 Yolu nasıl seçebiliriz ? Bu arada senin verdiğin program üstünden konuşuyoruz değil mi ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Ağustos 2014 #7 Evet. Adın yanında C:USers vs. yazan kısım var ya İngilizce ise Path yazar. Ona tıkla. Alfabetik olarak sıralar. C:\Windows yazan kısımları görmezden gelirsin.
Evet. Adın yanında C:USers vs. yazan kısım var ya İngilizce ise Path yazar. Ona tıkla. Alfabetik olarak sıralar. C:\Windows yazan kısımları görmezden gelirsin.
gxkhan Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2014 #8 En güzeli ava find tam senin istediğin bir program