HeisenberG_g
Hectopat
Üzerine sağ tıklayıp Defender'le tarayın temiz derse GameLoop kullanıyorsanız belki onun dosyasıdır.
Tek tek aramanız lazım. Uğraşmayın derim.Teşekkürler eskiden kullanıyordum ama bütün kalıntılarını nasıl temizlerim?
Tek tek aramanız lazım. Uğraşmayın derim.
Kaspersky ile tarayın dosyayı sorun çıkmazsa silmenize gerek yok. Arkadaşın dediği gibi GameLoop dosyalarına benziyor, bilgisayarınızda yüklü ise onun dosyalarından biri olabilir.
Gameloop kalıntısı ve evet tek tek aramanız gerekir ben yollarını atabilirim fakat Revo uninstaller indirip bir uygulama silerken ordan silerseniz nerdeyse bütün artıkları gider.Arkadaşlar selam, bilgisayarda böyle bir şeyle karşılaştım, ne yapmam lazım?
GameLoop kalıntısı ve evet tek tek aramanız gerekir ben yollarını atabilirim fakat Revo Uninstaller indirip bir uygulama silerken oradan silerseniz neredeyse bütün artıkları gider.
Revo Uninstaller dan bahsediyorsanız evet güvenilir. GameLoop'ta güvenilir ama işte çok gereksiz kalıntılar yaratıyor ayrıca alakasız yerlerde yaratıyor. Örneğin benim C diskinde kurulu olan gameloop D diskinde de Temp dosyası tutuyor.Çok teşekkür ederim güvenilir mi peki orası ve GameLoop'u tekrar mı indirmem lazım.
Revo Uninstaller'dan bahsediyorsanız evet güvenilir. GameLoop'ta güvenilir ama işte çok gereksiz kalıntılar yaratıyor ayrıca alakasız yerlerde yaratıyor. Örneğin benim C diskinde kurulu olan GameLoop D diskinde de temp dosyası tutuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.