Manchot Hectopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 61 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #1 Merhabalar, öncelikle Windows 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarda bütün indirme geçmişine bakabileceğim log kaydı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar, öncelikle Windows 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarda bütün indirme geçmişine bakabileceğim log kaydı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #2 CTRL + J.
Dündar Ece Centipat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 259 Yer Bu Bilgisayar /Yerel disk C:/Bursa/Gemlik 28 Ocak 2021 #3 Manchot dedi: Merhabalar, öncelikle Windows 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarda bütün indirme geçmişine bakabileceğim log kaydı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı da iken CTRL + J tuşuna basarak indirme geçmişini görebilirsiniz.
Manchot dedi: Merhabalar, öncelikle Windows 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarda bütün indirme geçmişine bakabileceğim log kaydı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı da iken CTRL + J tuşuna basarak indirme geçmişini görebilirsiniz.
Manchot Hectopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 61 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #4 Arkadaşlar tarayıcı için sormadım. O kadarından haberim var çok şükür. Log kaydı soruyorum sistem için.
Arkadaşlar tarayıcı için sormadım. O kadarından haberim var çok şükür. Log kaydı soruyorum sistem için.