pamukseker Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 136 Yer Württemberg Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #21 ZOAX dedi: Hocam oraya kaç yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam NetSpeed de download hızınız kaç geldiyse onu yazacaksınız isterseniz download kısmını SS atın bakalım.
ZOAX dedi: Hocam oraya kaç yazacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam NetSpeed de download hızınız kaç geldiyse onu yazacaksınız isterseniz download kısmını SS atın bakalım.
ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 27 Temmuz 2021 #22 pamukseker dedi: Hocam NetSpeed de download hızınız kaç geldiyse onu yazacaksınız isterseniz download kısmını SS atın bakalım. Genişletmek için tıkla... SS attım hocam. Dosya Ekleri modem 4.png 22,8 KB · Görüntüleme: 39
pamukseker dedi: Hocam NetSpeed de download hızınız kaç geldiyse onu yazacaksınız isterseniz download kısmını SS atın bakalım. Genişletmek için tıkla... SS attım hocam.
pamukseker Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 136 Yer Württemberg Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #23 ZOAX dedi: SS attım hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam LAN'a 16000 yazın video açın bakın kasma var mı?
ZOAX dedi: SS attım hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam LAN'a 16000 yazın video açın bakın kasma var mı?
ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 27 Temmuz 2021 #24 pamukseker dedi: Tamamdır hocam LAN'a 16000 yazın video açın bakın kasma var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam LAN dediğiniz yere yazdım ağşada uygula var oraya tıklayacammı? Dosya Ekleri modem 5.png 12,3 KB · Görüntüleme: 34
pamukseker dedi: Tamamdır hocam LAN'a 16000 yazın video açın bakın kasma var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam LAN dediğiniz yere yazdım ağşada uygula var oraya tıklayacammı?
pamukseker Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 136 Yer Württemberg Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #25 ZOAX dedi: Hocam LAN dediğiniz yere yazdım ağşada uygula var oraya tıklayacam mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
ZOAX dedi: Hocam LAN dediğiniz yere yazdım ağşada uygula var oraya tıklayacam mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 27 Temmuz 2021 #26 pamukseker dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım uygula kısmına tıkladım tekrar sayfa yinilendi YouTube'a girtdim video açtım kasma yok. Dosya Ekleri modem 6.png 17,5 KB · Görüntüleme: 32 yotube.png 1,4 MB · Görüntüleme: 53
pamukseker dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım uygula kısmına tıkladım tekrar sayfa yinilendi YouTube'a girtdim video açtım kasma yok.
pamukseker Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 136 Yer Württemberg Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #27 Tamamdır hocam geçmiş olsun çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim iyi forumlar
ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 27 Temmuz 2021 #28 pamukseker dedi: Tamamdır hocam geçmiş olsun çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim iyi forumlar Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam geçmiş olsun çözüldü.
pamukseker dedi: Tamamdır hocam geçmiş olsun çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim iyi forumlar Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam geçmiş olsun çözüldü.
Luciss Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #29 pamukseker dedi: Tamamdır hocam geçmiş olsun çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim iyi forumlar Genişletmek için tıkla... Hocam banada yardımcı olabilme şansınız var mı
pamukseker dedi: Tamamdır hocam geçmiş olsun çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim iyi forumlar Genişletmek için tıkla... Hocam banada yardımcı olabilme şansınız var mı