Bilgisayarımda virüs olduğuna eminim. pcyi her açtığımda kendi kendine rastgele bir bet sitesine giriyorWindows Defender ve AVG antivirüse tarattım ancak bir şey bulamadı. Ama görev yöneticisinde şöyle bir şey buldum bu virüs müdür?
Bilgisayarımda virüs olduğuna eminim. PC'yi her açtığımda kendi kendine rastgele bir bet sitesine giriyorwindows Defender ve AVG antivirüse tarattım ancak bir şey bulamadı. Ama görev yöneticisinde şöyle bir şey buldum bu virüs müdür?
Bilgisayarımda virüs olduğuna eminim. PC'yi her açtığımda kendi kendine rastgele bir bet sitesine giriyorwindows Defender ve AVG antivirüse tarattım ancak bir şey bulamadı. Ama görev yöneticisinde şöyle bir şey buldum bu virüs müdür?
Eset smart security yükleyebilirsiniz. Sistem optimizasyonu içinse Wise 365 onerebilirim. Not önce wise kurun optimizasyon yapun ardından kaldırın. Eset onu virüs olarak algılıyor. Çünkü wise etki alanı geniş bir uygulama.