Bilgisayardaki virüs kendisini telefona kopyalayabilir mi?

yavuzthemurder

Centipat
Flash belleğime bilgisayarımdan bir virüs bulaşmış, ve o flash bellekten başka bir bilgisayara dosya aktarımı yaptım. Birkaç hafta sonra dosya attığım bilgisayar çöktü ve o bilgisayara da virüs bulaşmış. Kendi bilgisayarım ise çökmüyordu ama Windows'ta başlat menüsü çalışmıyordu, aynı zamanda güncellemeleri yapıp yeniden başlattığımda güncellemeler uygulanmıyordu. Wi-Fi adaptörüm olmadığı için hep telefonla internete bagliyordum bilgisayarı, eğer o virüs telefona kendisini kopyalamis olabilir mi? Ve eğer telefona da kopyalandiysa bilgisayara format attıktan sonra telefonu bağlayınca tekrar bilgisayara virüs sıçrayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer telefonda ADB fastboot kapalıysa veya USB hata ayıklama o zaman telefona bir şey yapamaz ama değil mi?

Eğer telefonda ADB fastboot kapalıysa veya USB hata ayıklama o zaman telefona bir şey yapamaz ama değil mi?
Öyle bir virüs de geliştirilebilir. İnsanlar CPU düzeyinde bile virüs tasarlıyor. Bu tarz komplike virüsleri bulmak için çaba gostermen lazım. Ayrıca 5 senelik konu. Neden yeni konu açmadın?

Öyle bir virüs de geliştirilebilir. İnsanlar CPU düzeyinde bile virüs tasarlıyor. Bu tarz komplike virüsleri bulmak için çaba gostermen lazım. Ayrıca 3 senelik konu. Neden yeni konu açmadın?

Standart kullanıcının başına gelebilecek bir olay değil yani. Forumda gezerken gördüm de aklıma takıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…