Bilgisayardaki virüs nedeniyle saniyelik donmalar

Aiad64 ile rapor çıkarma işini ilk defa yapıyorum bilmiyorum bu normal mi ama Rapor Oluşturma süresince işlemci kullanımı %100'e kadar çıktı ve sürekli %50 üzerinde seyretti. Rapor oluşturulduktan sonra düzeldi ama. İstediğiniz rapor da aşağıda ki linkte mevcut.

Report.htm

BIOS'un güncel değil güncelle:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1151/H110M-K/H110M-K-ASUS-3408.zip
RS3 kullanıyorsun ve sorunlu olduğunu sosyalde bildirmiştim kaç sefer. RS2'de sistemi deneyebilirsin.
BIOS'a giridğinde fast boot ve/veya quick boot enable ise disable yapıp kaydedin. Windows üzerinden de uyku modunu kapatın.

Aida raporunu alırken yüzde yüz olması gayet normal bench kısımlarını da işaretlediğinden bench yapmış.

USB type c ihtiyacın ileride olmayacaksa bunu alabilirsin.
MSI H270-A PRO Intel H270 2400MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart

Almışken iyisi olsun dersen bu iki alternatiften birini alabilirsin:
Asus ROG Strix H270F Gaming Intel Anakart Anakart
MSI H270 GAMING M3 Intel H270 Soket 1151 DDR4 2400MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com

Sadece RS2 ve RS3 olayını anlamadım. Detaylı anlatım var mıdır?

Aladığım kadarıyla eskiden Services Pack 2 Services Pack 3 olayı vardı bu da onun gibi birşey herhalde. Yani Windows 10 Redstone 2 versiyonu bulup format atcam bilgisayara. Doğru mu anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…