Bilgisayardaki virüs silinmiş midir?

pidee

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD
Malwarebytes ile tarama yaptığımda 1 tane tehdit bulmuştu, önce karantinaya aldım 1-1.5 saat sonra da uygulama üzerinden sildim. Şu an tarama yaptığımda bir şey görünmüyor.
Yapmam gereken ekstra bir şey var mı?

1722529632878.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Karantidan da sildiysen silinmiştir
Karantinaya almıştım en başta sonra şu menüden en alttaki taramaya girip sildim.
1722530151790.png
1722530141262.png

Hızlı tarama yaptım, bir sıkıntı yok görünüyor. (Windows üzerinden)

Yüksek ihtimalle silinmiştir. Ama emin olmak için bir daha tarama yapın ve bir de Windows Defender'dan tarayın. Ayrıca size tavsiyem böyle konularda aklınızda şüphe kalmaması için uygun bir fiyata sağlam bir antivirüs alabilirsiniz. Ben Kaspersky kullanıyorum. Aşırı memnunum, fiyatı ucuz ve zaten dünyadaki en iyi 3 antivirüsten biridir.şiddetle tavsiye ederim bilgisayarı aklınıza gelebilecek her konuda koruyor.

Malwarebytes ile tarama yaptığımda 1 tane tehdit bulmuştu, önce karantinaya aldım 1-1.5 saat sonra da uygulama üzerinden sildim. Şu an tarama yaptığımda bir şey görünmüyor.

Eki Görüntüle 2270753
Bulunan tehdit Kaspersky'ın dosyası gibi görünüyor, büyük ihtimalle yanlış bir algılama zaten. Ama şunları da uygulayın, tehdit varsa tam silindiğinden emin olun:

1-ESET Online Scanner, KVRT ve Emsisoft Emergency Kit ile Tam Tarama yapınız.
2-Bulunan tehditleri karantinaya alın veya silin.

Bulunan tehdit Kaspersky'ın dosyası gibi görünüyor, büyük ihtimalle yanlış bir algılama zaten. Ama şunları da uygulayın, tehdit varsa tam silindiğinden emin olun:

1-ESET Online Scanner, KVRT ve Emsisoft Emergency Kit ile Tam Tarama yapınız.
2-Bulunan tehditleri karantinaya alın veya silin.
ESET üzerinden hizli tarama yapiyorum şuan, tehdit olan dosyayı malwarebytes üzerinden silmiştim zaten.
ESET hizli taramada bir sorun bulmadı.
Sanırım bir sorun yok, yardım eden herkese tesekkurler.

Eki Görüntüle 2270753

Hocam Kaspersky bir de ESET ile tam tarama yapın.

Pardon hocam görmemişim yazdığınızı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı