Bilgisayardaki virüs telefona geçer mi?

WellGöz

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarda neredeyse bütün uygulamalar 0xc0000005 hatası veriyor ve bunun bir virüs nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden format atmaya karar verdim ama 40 GB resim ve video var ve bunları bir yere atıp format atılınca geri bilgisayara atmam lazım. Bulutları düşündüm ilk ama sadece Internet Explorer açılıyor ve çoğu bulut Explorer desteklemiyor ve upload hızım çok yavaş. Ben de telefona aktarmayı düşündüm ama telefondan geri attığımda tekrar virüs bulabileceği aklıma geldi. Bu olabilir mi?

Bilgisayarda neredeyse bütün uygulamalar 0xc0000005 hatası veriyor ve bunun bir virüs nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden format atmaya karar verdim ama 40 GB resim ve video var ve bunları bir yere atıp format atılınca geri bilgisayara atmam lazım. Bulutları düşündüm ilk ama sadece Internet Explorer açılıyor ve çoğu bulut Explorer desteklemiyor ve upload hızım çok yavaş. Ben de telefona aktarmayı düşündüm ama telefondan geri attığımda tekrar virüs bulabileceği aklıma geldi. Bu olabilir mi?

Bilgisayar ve telefona virüsler ayrı diye biliyorum ikisi de farklı programlanıp yazılıyor diye biliyorum.

Bu arada format atmadan evvel bilgisayarı bir anti-virüs ile taratmanız daha iyi olacaktır.
Sadece resim(PNG, jpeg),video(MP4),ve ses (MP3, WAV) var.

.exe olsa da fark etmez.

Bu arada format atmadan evvel bilgisayarı bir Anti-Virüs ile taratmanız daha iyi olacaktır.

Maalesef anti-virüsler de çalışmıyor. Önceden bu hatayı gene vermişti ama Bitdefender ile hızlı tarama yaptığımda düzelmişti ama şimdi Bitdefender dahil çoğu AV açılmıyor.

Bu arada format atmadan evvel bilgisayarı bir Anti-Virüs ile taratmanız daha iyi olacaktır.

.exe olsa da fark etmez.

Fark eder, ihtimali var. Bende de öyle olmuştu. Örnek Chrome Exe'ye bulaşıp format atılan PC'ye atılırsa bütün exelere 0x000***5 hatası verdiren virüsler var. Exe olması fark ettirebilir. Sığ düşünmeyin lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı