Bilgisayardan çift ses alma

Sercan Esen

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Benim hem kulaklığım hem de hoparlörüm var. Arkadaşlar geliyor hoparlörden ses almak istediğim zaman kasayı çek,eğil,çıkar hoparlör jaklarını tak felan çok gıcık bir iş. Bende de creative'in bir ses kartı vardı onu taktım. Öyle olunca bir anakartın ses çıkışı birde ses kartının çıkışı oldu. Kulaklığı kapatıp hoparlörü açtığımda ses hoparlörden , hoparlörü kapatıp kulaklığı açtığımda sesi kulaklıktan alma gibi bir imkanım var mı ?

Kulaklığının üzerinde ses kısma açma aparatı var ise şöyle birşey alacaksın.
Kulaklık lazımsa hoparloru powerdan kapatırsın.
Hoparlor lazımsa kulaklığın sesini kısarsın.

2620_small.jpg

Sistemini Creative'e , kulaklığını onboard'a takıp , windows ses ayarlarından kartlar arasında geçiş yapabiliten var.
Ama denemedim.

Çok teşekkür ederim Recep Bey. Aradan zaman geçmesine rağmen uğraşmışsınız en yakın zamanda yapıp oldumu yada olmadı mı haber veririm :)

Recep Baltış'ın bilgilendirmesi sayesinde iki kaynaktan aynı anda ses alabildim. Soundbar ve monitörün hoparlöründe denedim. Sadece eko yapıyor. Ayarı varsa eğer düzelebilir bu sorunda.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı