Bilgisayardan cızırtı sesi geliyor

Zeus2332

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT
Ryzen 5 5600
A520MA-PRO
GOODRAM 8X2
Meslek
Futbolcu
Merhaba bilgisayarda yaptığım en ufak harekette kasanın içinden cızırtı geliyor. Özellikle fareyi hareket ettirdiğimde ve herhangi bir oyunu çalıştırınca. Bilgisayar boşta dururken bir ses yok ama. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tam bir video var mı coil whine olabilir emin olmamakla birlikte.

Fanlar çalışırken sürtüyor olabilir.

Fanlar fareyi hareket ettirincemi donmeye baslıyor acabada o zaman cıkıyor o ses.????

Çok yüksek ihtimal coil whine sesi, bir zararı yok sadece rahatsız edebilir o kadar.

Fanlar fareyi hareket ettirincemi donmeye baslıyor acabada o zaman cıkıyor o ses.????
Yok hocam herhangi bir eylemde geliyor ses.

Herhangi bir oyunu çalıştırınca demiş o yüzden böyle birşeyi yazdım. Oyun açılınca ısınır diye düşündüm.

Reis benim darboğaz yapıyor o yüzden mi coil whine sesi.

Şarjım yok hocam maalesef, atamıyorum şu anda.

Coil whine bobin cıglıgı olarak adlandırılır PSU veya ekran kartı yuke girince olusur bu bobin sesleri darbogazdan olacagını sanmıyorum.

Reis benim darboğaz yapıyor o yüzdenmi coil whine sesi.
Hayır, coil whine denilen olay en ucuz sistemlerde de en pahalı sistemlerde de gözükebilen bir şey.
Hala üreticiler tarafından çözülememiş basit bir cızırtı sesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…