Bilgisayardan gelen "kablo dönen bir şeye çarpıyormuş gibi" tuhaf sesler

OksijenTR

Hectopat
Daha fazla  
Bugün oyun oynarken bilgisayardan bir anda ses gelmeye başladı. Sesin nereden geldiğini bilmiyorum ama sanki kablo dönen bir şeye çarpıyormuş gibi takur tukur sesler geldi. Bilgisayar o sırada hala kullanılabiliyor sorun yok gözüküyordu. Ama ben sesten endişelendiğim için bilgisayarı kapatıp fişini çektim. Bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Sistemi durdurmakla iyi yapmışsınız. Kablolamaya dikkat edin. Ekran kartı fanlarına bir bakının tema eden kablo var mı ya da PSU sıkıntı çıkardıysa sesler devrelerden geliyor olabilir kasanızın fanları diğer sistem parçalarının kablolarıyla temas etmiş olabilir ya da yanlış duymuş olabilirsiniz.

Şu anda bilgisayarı tekrar açtım bir sorun yok gibi gözüküyor ısınmadandır umarım.
Sistemi durdurmakla iyi yapmışsınız. Kablolamaya dikkat edin. Ekran kartı fanlarına bir bakının tema eden kablo var mı ya da PSU sıkıntı çıkardıysa sesler devrelerden geliyor olabilir kasanızın fanları diğer sistem parçalarının kablolarıyla temas etmiş olabilir ya da yanlış duymuş olabilirsiniz.

Sanırım yanlış duydum. Sistem zaten sorunluydu tamamen gitti zannettim. O yüzden biraz endişelenmiş olabilirim. Yardımınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı