Bilgisayardan gelen ses nedir?

Hüseyin Aysu

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün akşama kadar normal çalışan bilgisayarımı bu sabah açtığımda bu sesle karşılaştım. Sorun ne olabilir? Video linkte mevcut.
Gözükmüyorsa ekleyeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Dün akşama kadar normal çalışan bilgisayarımı bu sabah açtığımda bu sesle karşılaştım. Sorun ne olabilir? Video linkte mevcut.
Gözükmüyorsa ekleyeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir fan yalpalıyor galiba, orta ihtimal kablo değiyor olabilir kontrol et, düşük ihtimal vidası gevşedi, yüksek ihtimal fanın aksı bozuldu. Yenisini alman gerekebilir.

Fan bozulmuş dostum.

Gözükmüyorsa ekleyeyim.

Fan bozulmuş dostum.

Elinle fanı durdur bırak geri dönsün alana kadar böyle yap ses çıkmama ihtimali var.

Kasanın önündeki fanlardan birinden geliyormuş ses, açıp deneyip buldum. Temizledim ama düzelmedi. Fan da düzgün dönmüyor. Değişecek sanırım.

Ama bu değişene kadar bilgisayara ihtiyacım var, bu şekilde ya da fanı bios'tan kapatıp kullanmanın zararı ne olur?

Kasanın önündeki fanlardan birinden geliyormuş ses, açıp deneyip buldum. Temizledim ama düzelmedi. Fan da düzgün dönmüyor. Değişecek sanırım.

Ama bu değişene kadar bilgisayara ihtiyacım var, bu şekilde ya da fanı BIOS'tan kapatıp kullanmanın zararı ne olur?

Hava akışı sağlanmayabilir. En garantisi değiştirin rahatınıza bakın. Kışın hiçbir şey olacağını sanmıyorum ama ne olur ne olmaz.

Ama bu değişene kadar bilgisayara ihtiyacım var, bu şekilde ya da fanı BIOS'tan kapatıp kullanmanın zararı ne olur?

Hocam kullan bir şey olmaz illa bir şey olur diyorsan alana kadar kasanın bir kapağını aç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı