Bilgisayardan Instagram'a Girilmiyor

aliberr

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2018
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımdan Instagram'ın sayfasına girip hesabıma girmeye çalıştığımda: "Instagram'a girişin yapılırken bir sorun oluştu. Lütfen birazdan tekrar dene. "Ama telefondan girince sıkıntı çıkarmadan giriyor dün akşamdan beri aynı hatayı alıyorum sizde de oluyor mu? Çözümü var mı? (Şifrem ve kullanıcı adımı doğru giriyorum)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun tarayıcı kaynaklı diyebiliriz, değil mi? Telefondan kastın Instagram App olsa gerek. Gizli modu kullanmayı denedin mi? Veya Facebook hesabı bilgisi ile giriş yapmayı? İlaveten. Birieri bu sorunu çözmüş fakat bunu en son denesen daha iyi olur. Instagram App'ten hesabını dondur, bir süre sonra yeniden aç. Sorunu çözen şahıs iki gün beklediğini belirtmiş ama bu bir değişken vasfı teşkil ediyor mu bilmiyorum, her ihtimale karşı sen de iki gün bekle istersen, dondurmanın ardından. Sonra tarayıcıdan girmeyi dene.
 
Bilgisayardan Instagram hesabıma giriş yapmak istediğimde, kullanıcı adımı ve şifremi doğru girsem bile böyle bir kullanıcı yok lütfen kullanıcı adınızı kontrol edin diyor. Telefondan giriş yapabiliyorum. Ne yapabilirim?
 

Geri
Yukarı