Falcoo Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 Şu an tlauncher kullanmaktayım, biliyorsunuz ki sadace Java sürümü var. Bedrock oynayabileceğim herhnagi bir Launcher ya da uygulama var mı?
Şu an tlauncher kullanmaktayım, biliyorsunuz ki sadace Java sürümü var. Bedrock oynayabileceğim herhnagi bir Launcher ya da uygulama var mı?
Çözüm x.OzgunBey.x 18 Nisan 2025 Falcoo dedi: Ben yukarıda bahsettiğim gibi ücretsiz bir launcher arıyorum Genişletmek için tıkla... Ücretsiz yok. Hem korsana destek yok, hem de ücretsiz öyle bir şey bulamazsınız. Orijinal Minecraft'ı satın alın veya Xbox Gamepass aracılığıyla oynayabilirsiniz.
Falcoo dedi: Ben yukarıda bahsettiğim gibi ücretsiz bir launcher arıyorum Genişletmek için tıkla... Ücretsiz yok. Hem korsana destek yok, hem de ücretsiz öyle bir şey bulamazsınız. Orijinal Minecraft'ı satın alın veya Xbox Gamepass aracılığıyla oynayabilirsiniz.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.117 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #11 hyless.exe dedi: Bedrocklauncher diye bir şey var GitHub bağlı ama yine de dikkatli olun derim. Genişletmek için tıkla... Orijinal istiyor o. Artı 0 Eksi
hyless.exe dedi: Bedrocklauncher diye bir şey var GitHub bağlı ama yine de dikkatli olun derim. Genişletmek için tıkla... Orijinal istiyor o.
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2025 #12 KorkmuşHamster dedi: Orijinal istiyor o. Genişletmek için tıkla... Satın alınmış bir hesap mı istiyor? Şimdi fark ettim orijinal hesap ya da Game Pass istiyormuş. Artı 0 Eksi
KorkmuşHamster dedi: Orijinal istiyor o. Genişletmek için tıkla... Satın alınmış bir hesap mı istiyor? Şimdi fark ettim orijinal hesap ya da Game Pass istiyormuş.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.717 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #13 BlueStacks indirin ve APK olarak içine kurun detaylı videoları var, korsana destek yok forumda ama bilmiyorum, ücretsiz yapmanın tek yolu bu. Artı 0 Eksi
BlueStacks indirin ve APK olarak içine kurun detaylı videoları var, korsana destek yok forumda ama bilmiyorum, ücretsiz yapmanın tek yolu bu.