KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli Kingston120gbssd Ekran kartı GTX750Tİ İşlemci i7 3400 Bilgisayardan hafif odun yanma kokusu geliyor. Bu 1 gün önce başladı ama biraz oynyunca ısınınca geliyor CD takma yerinden. Nedendir hocam Son düzenleme: 17 Temmuz 2022
Bilgisayardan hafif odun yanma kokusu geliyor. Bu 1 gün önce başladı ama biraz oynyunca ısınınca geliyor CD takma yerinden. Nedendir hocam
4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 17 Temmuz 2022 #2 KGNAk dedi: Bilgisayardan hafif odun yanma kokusu geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU markası nedir? Artı -1 Eksi
KGNAk dedi: Bilgisayardan hafif odun yanma kokusu geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU markası nedir?
7 Yaşındaki Haçkır Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #3 PSU veya Anakart yanmış hocam. Artı -1 Eksi
KS KS KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #4 Hocam anlamm ama bu. Marka. Dosya Ekleri IMG_20220717_200520.jpg 147 KB · Görüntüleme: 46 Artı 0 Eksi
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #5 KGNAk dedi: Bilgisayardan hafif odun yanma kokusu geliyor. Bu 1 gün önce başladı ama biraz oynyunca ısınınca geliyor CD takma yerinden. Nedendir hocam Genişletmek için tıkla... Jelatin veya herhangi bir plastik koku yapıyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: Bilgisayardan hafif odun yanma kokusu geliyor. Bu 1 gün önce başladı ama biraz oynyunca ısınınca geliyor CD takma yerinden. Nedendir hocam Genişletmek için tıkla... Jelatin veya herhangi bir plastik koku yapıyor olabilir mi?
KS KS KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #6 Bilmem hocam CD yerindwn gekiyor hocam. Hocam ben bilgisayarı fişinden çekiyordum 1 ay önce ama şimdi özen gösteriyorum. YiğitSRN dedi: Jelatin veya herhangi bir plastik koku yapıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam plastik kokusu hiç yok KGNAk dedi: Silinen üye dedi: PSU veya anakart yanmış hocam. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam önnerilirbisiminz. Artı 0 Eksi
Bilmem hocam CD yerindwn gekiyor hocam. Hocam ben bilgisayarı fişinden çekiyordum 1 ay önce ama şimdi özen gösteriyorum. YiğitSRN dedi: Jelatin veya herhangi bir plastik koku yapıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam plastik kokusu hiç yok KGNAk dedi: Silinen üye dedi: PSU veya anakart yanmış hocam. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam önnerilirbisiminz.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 17 Temmuz 2022 #7 KGNAk dedi: Bilmem hocam CD yerindwn gekiyor hocam. Hocam ben bilgisayarı fişinden çekiyordum 1 ay önce ama şimdi özen gösteriyorum. Hocam plastik kokusu hiç yok Hocam önnerilirbisiminz. Genişletmek için tıkla... CD yeri yanıyo olabilir çıkarın gitsin bence bu devirde CD kullanılmıyor zaten. Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: Bilmem hocam CD yerindwn gekiyor hocam. Hocam ben bilgisayarı fişinden çekiyordum 1 ay önce ama şimdi özen gösteriyorum. Hocam plastik kokusu hiç yok Hocam önnerilirbisiminz. Genişletmek için tıkla... CD yeri yanıyo olabilir çıkarın gitsin bence bu devirde CD kullanılmıyor zaten.
KS KS KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #8 Teşekkürler ama bişe olmaz mı? Artı 0 Eksi