Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #1 Windows 10'dan Debian 12'ye nasıl dosya aktarırım? Kullandığım program VMware.
4 425122 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 168 30 Ekim 2023 #2 Bende de ayni sorun vardi, bu abiyi izleyin dediklerini yapin sorun cozuluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bende de ayni sorun vardi, bu abiyi izleyin dediklerini yapin sorun cozuluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #3 425122 dedi: Bende de ayni sorun vardi, bu abiyi izleyin dediklerini yapin sorun cozuluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Root şifre istiyor bilmiyorum ki öylesine kurdum aklımda kalmadı ne yazayım kendi şifresi yok mu?
425122 dedi: Bende de ayni sorun vardi, bu abiyi izleyin dediklerini yapin sorun cozuluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Root şifre istiyor bilmiyorum ki öylesine kurdum aklımda kalmadı ne yazayım kendi şifresi yok mu?
4 425122 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 168 30 Ekim 2023 #4 Oldus dedi: Root şifre istiyor bilmiyorum ki öylesine kurdum aklımda kalmadı ne yazayım kendi şifresi yok mu? Genişletmek için tıkla... Root sifre oturum acarken kullandığın sifre, onu bilmeden oturumu nasıl aciyorsun ki? Root sifresini bilmeden hicbir sey yapamazsin.
Oldus dedi: Root şifre istiyor bilmiyorum ki öylesine kurdum aklımda kalmadı ne yazayım kendi şifresi yok mu? Genişletmek için tıkla... Root sifre oturum acarken kullandığın sifre, onu bilmeden oturumu nasıl aciyorsun ki? Root sifresini bilmeden hicbir sey yapamazsin.
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #5 425122 dedi: Root sifre oturum acarken kullandığın sifre, onu bilmeden oturumu nasıl aciyorsun ki? Root sifresini bilmeden hiçbir şey yapamazsin. Genişletmek için tıkla... Yo ben oturum açtım şifreyi yazıyorum giriyor terminal sudo yaparken olmuyor. 425122 dedi: Root sifre oturum acarken kullandığın sifre, onu bilmeden oturumu nasıl aciyorsun ki? Root sifresini bilmeden hiçbir şey yapamazsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada yaptım da olmadı. Son düzenleme: 30 Ekim 2023
425122 dedi: Root sifre oturum acarken kullandığın sifre, onu bilmeden oturumu nasıl aciyorsun ki? Root sifresini bilmeden hiçbir şey yapamazsin. Genişletmek için tıkla... Yo ben oturum açtım şifreyi yazıyorum giriyor terminal sudo yaparken olmuyor. 425122 dedi: Root sifre oturum acarken kullandığın sifre, onu bilmeden oturumu nasıl aciyorsun ki? Root sifresini bilmeden hiçbir şey yapamazsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada yaptım da olmadı.