omerfrkder35 Decapat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 12 4 Ocak 2019 #1 Driverler yüklü fakat kulaklık, hoparlör ne bağlarsam bağlayım böyle gözüküyor. Ne yaptıysam olmadı. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2019
Driverler yüklü fakat kulaklık, hoparlör ne bağlarsam bağlayım böyle gözüküyor. Ne yaptıysam olmadı. Lütfen yardım edin.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 4 Ocak 2019 #2 Aygıt yöneticisinde yüklü olmayan driver (yanında ünlem işareti olur) gösteriyor mu ?
omerfrkder35 Decapat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 12 4 Ocak 2019 #3 ardayzr dedi: Aygıt yöneticisinde yüklü olmayan driver (yanında ünlem işareti olur) gösteriyor mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam
ardayzr dedi: Aygıt yöneticisinde yüklü olmayan driver (yanında ünlem işareti olur) gösteriyor mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 4 Ocak 2019 #4 Realtek High Definition Audio Driver - Windows 10 64 Bit Şu konuda ki driveri indirip aygıt yöneticisinden manuel kurulum yapar mısın ?
Realtek High Definition Audio Driver - Windows 10 64 Bit Şu konuda ki driveri indirip aygıt yöneticisinden manuel kurulum yapar mısın ?
omerfrkder35 Decapat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 12 4 Ocak 2019 #5 ardayzr dedi: Realtek High Definition Audio Driver - Windows 10 64 Bit Şu konuda ki driveri indirip aygıt yöneticisinden manuel kurulum yapar mısın ? Genişletmek için tıkla... hocam benim PC Windows 7
ardayzr dedi: Realtek High Definition Audio Driver - Windows 10 64 Bit Şu konuda ki driveri indirip aygıt yöneticisinden manuel kurulum yapar mısın ? Genişletmek için tıkla... hocam benim PC Windows 7
Bedirhan Özçelik Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 768 Çözümler 8 Yer Würzburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #6 Anakartın sitesindeki sürücüyü indir bro, ben öyle çözmüştüm.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 4 Ocak 2019 #7 omerfrkder35 dedi: hocam benim PC Windows 7 Genişletmek için tıkla... Realtek High Definition Audio Driver (Windows 7 32bit/64bit) | Sony TR Bunu dene
omerfrkder35 dedi: hocam benim PC Windows 7 Genişletmek için tıkla... Realtek High Definition Audio Driver (Windows 7 32bit/64bit) | Sony TR Bunu dene
omerfrkder35 Decapat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 12 4 Ocak 2019 #8 ardayzr dedi: Realtek High Definition Audio Driver (Windows 7 32bit/64bit) | Sony TR Bunu dene Genişletmek için tıkla... "This update is not intended for use with your computer model" Hatası alıyorum hocam
ardayzr dedi: Realtek High Definition Audio Driver (Windows 7 32bit/64bit) | Sony TR Bunu dene Genişletmek için tıkla... "This update is not intended for use with your computer model" Hatası alıyorum hocam