Bilgisayardan ses gelmiyor

Ghost Rider 78

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayara bakarken durduk yere ses gitti yeni sürücü indirdim o da olmadı bende PC'yı sıfırladım ona rağmen kulaklıkğı takınca hala ses gelmiyordu kulaklık arızalı diyeceksin ama telefona takınca ses geliyor. Başka kulaklığı taktım ondan ses geldi ama belli müddet sonra yine gitti sizce bilgisayarın ses kartımı arıza yaptı yoksa jack girişinde sorun mu var ona göre USB ses kartı alacağım. Bu arada bilgisayarın sesini almak için Audio relay indirdim (PC'nin sesini telefonu veren bir uyguluma) ondan ses geldi sizce sorun tam olarak nerede.
Hem ders yapamıyorum hem de akşamları bir oyun keyfim vardı ondandan oldum yardımcı olursanız sevinirim.

Windows'tan ses düzeyi karıştırıcı yerinde kulaklık seçili miydi bakmış mıydın, belki değişmiş olabilir bazı sebeplerden dolayı.

Böyle gözüküyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-08 191332.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-08 191332.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 35
Böyle gözüküyor.

Kulaklık gözüküyor ama diğerleri neden gözükmüyor garip kulaklıkta, kablosunda veya jak girişinde bir sıkıntı olabilir mi çünkü kulaklığı gösterıyorken sesin gelmesi lazım.
Not: Aklıma bir şey geldi ben oyuna giriyorken sadece oyunda ses gidiyordu, onun için tekrar ses düzeyi karıştırıcı yerinde seçili olan değil de, herhangi birini seçip sonrasında tekrardan kulaklığı seçiyordum, o zaman ses geliyordu. Belki ondan dolayı da olabilir bir deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı