Bilgisayardan ses gelmiyor

beratpinarr

Hectopat
Daha fazla  
Dün CS2 oynarken her şey normaldi. Sinirlenip masaya vurdum ve bilgisayar yeniden başlattım bunu her yaptığımda normal bir şekilde devam edebiliyordum son yaptığımda bilgisayardan ses gelmemeye başladı.
Ses çıkışında normalde hoparlör diye gözükürdü fakat kayboldu. Bilgisayarda ses yok şu an.

Kablosu çıkmış olabilir mi? Ya da hoparlör gitti.

Dün CS2 oynarken her şey normaldi. Sinirlenip masaya vurdum ve bilgisayar yeniden başlattım bunu her yaptığımda normal bir şekilde devam edebiliyordum son yaptığımda bilgisayardan ses gelmemeye başladı.
Ses çıkışında normalde hoparlör diye gözükürdü fakat kayboldu. Bilgisayarda ses yok şu an.

Hoparlörde sorun var mı veya kablolarda kontrol edin bir ve ek olarak şunu söylemek istiyorum oyunu ölüm kalım meselesi gibi oynamayın arada kafa dağıtmak için girin oyuna birkaç maç atın CS 2'de sonra belki rahatça hikayeli bir oyun istersiniz belki pes FIFA kafa dağıtmak için girin hayat meselesi yapmayın değişik değişik hareketler bunlar oyunlardan önemli şeylerde var
Zaten PC almak pahalı ben hala 4 GB RAM'li sistem ile devam.

yaptım yaptım başka kulaklıkla da denedeim kulaklık takılı olmasa bile hoparlor diye gözükürdü

burdaki gibi

yaptım yaptım başka kulaklıkla da denedeim kulaklık takılı olmasa bile hoparlor diye gözükürdü

burdaki gibi
bende kulaklık diye ayrı gözükmüyor bilmiyorum

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-30_112000827.png
    resim_2024-06-30_112000827.png
    60,7 KB · Görüntüleme: 34
  • resim_2024-06-30_112024052.png
    resim_2024-06-30_112024052.png
    22,6 KB · Görüntüleme: 38

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri