Bilgisayardan ses gelmiyor

ultimix

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
esnaf
Merhaba.
Bilgisayarımda sağ alt köşede ses simgesi normal görünüyor, ses kartı sürücüsünü tekrar yükledim yine aynı sorun devam ediyor. Video açıyorum ses ilk açtığımda geliyor sonra 2-3 sn. sonra hemen kesiliyor.

Sorunun bilgisayarın hoparlöründen olduğunu nasıl anlarım? Bu arada hoparlör dahili.

Hoparlörün jack girişini androidli telefonun kulaklık kısmına tak bir bak dene çalışıyor mu çalışmıyor mu? Çalışıyorsa bilgisayarın yazılımsal veya donanımsal bir sorunu olabilir

Hoparlörün jack girişini androidli telefonun kulaklık kısmına tak bir bak dene çalışıyor mu çalışmıyor mu? Çalışıyorsa bilgisayarın yazılımsal veya donanımsal bir sorunu olabilir
Merhaba sıkıntı şöyle bir hal aldı, bilgisayarda ses var youtube vb çalışıyor fakat bir video var o videoda aniden sesi gidiyor. bazen ses geliyor bazen tekrar gidiyor. Aynı videoyu 4-5 ayrı bilgisayarda denedim hepsinde çalışıyor yüklemediğim codec kalmadı yine aynı. Aynı cihaza yeni format attım yine aynı durum oldu.

Yani bir türlü anlamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı