Bilgisayardan sesi azaltıp ya da arttırdıkça sadece soldan ses gelmeye başlıyor

KARL KROENEN

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2022
Mesajlar
108
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba. Bugün uzun bir aradan sonra laptopumu açtıktan sonra kulaklığımın sadece sol tarafından ses geldiğini fark ettim. Sonra Windows ayarlarından sorunu gider yapınca düzeldi. Sonrasında laptop üzerinden sesi kısınca ses tekrardan sadece soldan gelmeye başladı. Bir daha sorunu gider yaptığımda yine düzeldi (aynı şey sesi artırınca da oluyor).bunu nasıl çözebilirim acaba?
 
Teknik açıdan bir bilgim yok lakin bu sorunu yaşadığım zaman sorunu temassızlık olduğunu fark ettim. Kulaklığınız kablolu ise kulaklığın giriş kısmını kontrol edin.
 
Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırdıktan sonra sırasıyla aşağıdaki kodları girin ve işlemler bitince sisteminizi yeniden başlatın. (Yaklaşık 30 dakika sürecektir.)
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı