Bilgisayardan sesli konuşma uygulama tavsiyeleri

Bilgisayar Saati

Centipat
Daha fazla  
Discord gitti, Skype kullanıyordum. O da bu ay kapanıyor. Şimdi kuzenimle oyun ve yayın açıyoruz arada. Böyle yayın açabileceğin ve sesli konuşma uygulaması var mı bildiğiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den konuşun direkt, ses kalitesi Discord'dan farksız.

Son düzenleyen: Moderatör:
DNS ile discord kullanabilirsiniz hocam bilmiyorsanız. Goodbye DPI Turkey diye bir şey çıkardılar. Tek cmd komutuyla VPN gibi çalışıyor fakat pinge veya VPN bağlanırken yaşanan bağlantı kopmasına neden olmuyor.

Teamspeak üzerinden konuşun. İlk olarak discord kapandığında öyle yapıyorduk, sonrasında bir yöntem buldum ve on arkadaşım başta olmak üzere forumdan da beş on kişinin discordunu açtım. Sizde bir göz atın.

Teamspeak'in tek kötü yanı ses engellemesi yok. Bildiğim kadarıyla steam-skype gibi platformların da yok.

hocam zaten internet kötü bu gibi şeyler VPN oyunlarda ping çıkarıyor.
GoodByeDPI internet hızını etkilenemez. GoodByeDPI'ın tek amacı; İnternet Servis Sağlayıcınız(ISP) sizin gönderip aldığınız veri paketlerini inceler, bu paketlerde yasaklı site veya program için bir talep varsa bu paketin yolunu keserek bağlantı kurulmasına izin vermez. GoodByeDPI ise bu noktada ISP'nin bu paketleri incelemesine izin vermeyerek birnevi bypass eder, bu yüzden bağlantı kurabilirsiniz.

Geri
Yukarı