Bilgisayardan tam performans aldığıma nasıl emin olurum?

MSI Afterburner yazılımını indirin. Aktif donanım izlemeyi açarak oyuna girin. Değerleri kayda alarak bizimle paylaşın. MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır? - Technopat
Şuan indirilemiyor nedenini anlamadım landing page yenileniyor sadece deneyeceğim
FurMark > Downloads
Bununla gpunuzu test edin.

Free Stress Test Tool HeavyLoad | JAM Software
Bununlada işlemcinizi test edin sonuçları buraya gönderin.
İndirdim deniyorum sonuçları paylaşacağım teşekkürler

Home sürümünde güncellemeler iptal edilmiyor bu da bir neden ama Home sürümü ile Pro arasında az da olsa performans farkı var.

Home'de gpedit.mscden edilmez'de ama bunu yapan 3 parti programlar var yani Windows Update'yi kapatmak için. ama siz diyorsanız ki Windows Update güncellemeleri kurarken iptal etme ben öyle bir şey duymadım ya :D.

O performans farkıda pek bir etki etmez.

Home sürümü birazcık çok azacık daha hızlı.

Home'de gpedit. Mscden Edilmez'de ama bunu yapan 3 parti programlar var yani Windows Update'yi kapatmak için. Ama siz diyorsanız ki Windows Update güncellemeleri kurarken iptal etme ben öyle bir şey duymadım ya :D.

O performans farkıda pek bir etki etmez.

Home sürümü birazcık çok azacık daha hızlı.

Windows 10 Home sürümünde güncellemeleri zorunlu olarak yüklüyor ama Pro'da durdurma var.
Hocam zaten güncellemeye takmadım bütün mevzu bu değil Home sürümüne ısınamadım pek.
Bende başlarda Home kullanıyordum oyunlarda FPS düşüşü yaşıyordum Pro kurunca sorun kalktı.

Windows 10 Home sürümünde güncellemeleri zorunlu olarak yüklüyor ama Pro'da durdurma var.
Hocam zaten güncellemeye takmadım bütün mevzu bu değil Home sürümüne ısınamadım pek.
Bende başlarda Home kullanıyordum oyunlarda FPS düşüşü yaşıyordum Pro kurunca sorun kalktı.

Hemm durdurma home'dede vardı :D emin misiniz?

Dosya Ekleri

• CPU-TEST01.jpg
    CPU-TEST01.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 192
  • GPU-test.jpg
    GPU-test.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 190

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı