Bilgisayardan telefona Wi-Fi bağlantısı nasıl bağlanır?

SERIOUSS

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar odamı 3. kattan 1. kata taşıyacağım fakat modemi 3. katta bırakıp bilgisayarı 1. kata indireceğim ve VDSL kablosunu da bilgisayara takacağım fakat 1. kattan Wi-Fi çekmiyor. 1. katta Wi-Fi'yi nasıl telefonda çekilebilir hale getirebilirim?

2. kata menzil genişletici takarak.

Hocam anakartında Wi-Fi varsa PC'den telefona modem gibi paylaşım yapabilirsin. Eğer yoksa USB aygıtları var antenli 500 lira bir şeydi sanırım onunla da çözersin aynı mantığı PC'ye takarak.

Hocam anakartında Wi-Fi varsa PC'den telefona modem gibi paylaşım yapabilirsin. Eğer yoksa USB aygıtları var antenli 500 lira bir şeydi sanırım onunla da çözersin aynı mantığı PC'ye takarak.

Şundan alıp bilgisayara takarsam telefona wifi gelir mi peki

Hocam yüksek ihtimal olacaktır kendi arkadaşlarımdan biliyorum onlar da bu tarz USB cihazları kullanıyorlar ve Windows'daki hotspot özelliğini aktifleştirebiliyordum onlarda. En kötü ihtimalle iade edersiniz size arkadaşlarımın kullandığı cihazları atarım link olarak şu an bilmiyorum tam modellerini.

Dün buna benzer aletin satıcısına sorduğumda bana cihazınız wifi özelliği kazanır wifi paylaşmaz demişti acaba o işe mi yarıyor

Dün buna benzer aletin satıcısına sorduğumda bana cihazınız wifi özelliği kazanır wifi paylaşmaz demişti acaba o işe mi yarıyor
Yani aslında Wi-Fi kartı olduğu için veri alıp gönderme görevini yapacağından teorik olarak "paylaşmaz" demek mantıksız geliyor. Çünkü bu radyo mantığında çalışmıyor ki modeme de tekrardan veri gönderiyor yani sadece radyo alıcısı mantığında olduğunu sanmıyorum. Biraz beklerseniz bir arkadaşıma sorayım kullandığı cihazı.

Çok iyi olur sorabilirseniz

Çok iyi olur sorabilirseniz
Hocam birinden geri dönüş alabildim onun kullandığı:

Ben sanıyorum ki sizin alacağınız da aynı fonksiyona sahip olacaktır. Ek olarak Trendyol'da bu ürün hem yakın fiyat hem daha fazla değerlendirmeye sahip. Uygun bir seçenek olabilir sizin için. Driver'ları kurduktan sonra problem yaşayacağınızı sanmam.

İnternetten biraz baktım da mesela çoğu kişinin bilgisayarının ayarlarında mobil etkin nokta diye bir seçenek var bende şuan gözükmüyor bunu takınca o kısımda beraber gelir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…