babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Abim televizyona dadandı kalkmıyor. Windows kullanıyorum PC üzerinden televizyonu kapatmamın bir yolu var mı? Ona zehir etmem gerek.
Abim televizyona dadandı kalkmıyor. Windows kullanıyorum PC üzerinden televizyonu kapatmamın bir yolu var mı? Ona zehir etmem gerek.
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #2 Sabah 8 de kalktım bekledim kalkar falan diye hala oturuyor orada. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2024
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #3 babaprokraladam dedi: Abim televizyona dadandı kalkmıyor. Windows kullanıyorum PC üzerinden televizyonu kapatmamın bir yolu var mı? Ona zehir etmem gerek. Genişletmek için tıkla... Bizim televizyon LG'idi ve telefonumda LG'idi telefonu kumanda gibi kullanabiliyordum kumandadaki herşeyi yapabiliyordum.
babaprokraladam dedi: Abim televizyona dadandı kalkmıyor. Windows kullanıyorum PC üzerinden televizyonu kapatmamın bir yolu var mı? Ona zehir etmem gerek. Genişletmek için tıkla... Bizim televizyon LG'idi ve telefonumda LG'idi telefonu kumanda gibi kullanabiliyordum kumandadaki herşeyi yapabiliyordum.
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #4 EnEsFc161 dedi: Bizim televizyon LG'idi ve telefonumda LG'idi telefonu kumanda gibi kullanabiliyordum kumandadaki her şeyi yapabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Bizim Samsung.
EnEsFc161 dedi: Bizim televizyon LG'idi ve telefonumda LG'idi telefonu kumanda gibi kullanabiliyordum kumandadaki her şeyi yapabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Bizim Samsung.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #5 babaprokraladam dedi: Abim televizyona dadandı kalkmıyor. Windows kullanıyorum PC üzerinden televizyonu kapatmamın bir yolu var mı? Ona zehir etmem gerek. Genişletmek için tıkla... Telefonunuz varsa sanal kumanda uygulamalarını deneyin, belki bilgisayardada vardır.
babaprokraladam dedi: Abim televizyona dadandı kalkmıyor. Windows kullanıyorum PC üzerinden televizyonu kapatmamın bir yolu var mı? Ona zehir etmem gerek. Genişletmek için tıkla... Telefonunuz varsa sanal kumanda uygulamalarını deneyin, belki bilgisayardada vardır.
LionelHezarfen Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 583 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / GTX 1650 Ventus / A520M-A PRO / MSI Spatium M371 M.2 SSD 500 GB / DeepCool CC560 V2 / 700W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Messici 12 Ekim 2024 #6 babaprokraladam dedi: Bizim Samsung. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun kızılötesi özelliği varsa (yeni telefon modellerinde olmuyor) kumda uygulaması indirip kapatabilirsin.
babaprokraladam dedi: Bizim Samsung. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun kızılötesi özelliği varsa (yeni telefon modellerinde olmuyor) kumda uygulaması indirip kapatabilirsin.
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #7 LionelHezarfen dedi: Telefonunuzun kızılötesi özelliği varsa (yeni telefon modellerinde olmuyor) kumda uygulaması indirip kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... İphone 7de varmıdır?
LionelHezarfen dedi: Telefonunuzun kızılötesi özelliği varsa (yeni telefon modellerinde olmuyor) kumda uygulaması indirip kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... İphone 7de varmıdır?
Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 949 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #8 Kumanda uygulamaları oluyor onları indirirseniz(Xiaomi'lerde var) televizyonun internetiyle senin internetin aynı olmalı. Öyle kapatabilirsin.
Kumanda uygulamaları oluyor onları indirirseniz(Xiaomi'lerde var) televizyonun internetiyle senin internetin aynı olmalı. Öyle kapatabilirsin.
LionelHezarfen Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 583 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / GTX 1650 Ventus / A520M-A PRO / MSI Spatium M371 M.2 SSD 500 GB / DeepCool CC560 V2 / 700W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Messici 12 Ekim 2024 #9 babaprokraladam dedi: İphone 7de varmıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok.
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #10 Cevaplarınız için teşekkür ederim, taaruza geçiyorum.