chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 8 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, bu ses geliyor. Ne yapmalıyım? Sanki kasanın ön fanlarından geliyormuş gibi geldi bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
Arkadaşlar, bu ses geliyor. Ne yapmalıyım? Sanki kasanın ön fanlarından geliyormuş gibi geldi bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 8 Aralık 2020 #2 chaoo dedi: Arkadaşlar, bu ses geliyor. Ne yapmalıyım? Sanki kasanın ön fanlarından geliyormuş gibi geldi bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kablo fana sürtüyordur. Son düzenleme: 8 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
chaoo dedi: Arkadaşlar, bu ses geliyor. Ne yapmalıyım? Sanki kasanın ön fanlarından geliyormuş gibi geldi bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kablo fana sürtüyordur.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #3 Büyük ihtimalle PSU ses yapıyor. Sistemin ne? Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.106 Makaleler 1 Çözümler 580 8 Aralık 2020 #4 PSU fanınız kablolara veya kasaya çarpıyor olabilir. Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 8 Aralık 2020 #5 Kaç beygir bu? Garantisi varsa yollayın bir baksınlar. Hiç normal değil. Artı 0 Eksi
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 8 Aralık 2020 #6 realmoonlight dedi: Kablo fana sürtüyordur. Ya da fan bilyaları kırılmıştır. Genişletmek için tıkla... Fan bilyası? Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Kablo fana sürtüyordur. Ya da fan bilyaları kırılmıştır. Genişletmek için tıkla... Fan bilyası?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 8 Aralık 2020 #7 chaoo dedi: Arkadaşlar, bu ses geliyor. Ne yapmalıyım? Sanki kasanın ön fanlarından geliyormuş gibi geldi bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu arada tıpkı Amerikan V8 gibi sesi var. Artı 0 Eksi
chaoo dedi: Arkadaşlar, bu ses geliyor. Ne yapmalıyım? Sanki kasanın ön fanlarından geliyormuş gibi geldi bana. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu arada tıpkı Amerikan V8 gibi sesi var.
Yoshimitsu Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #8 HDD kafa atma sesine de benziyor fandan geldigine inanıyorsan fanları sök ortadaki etiketi ortasına kadar arala orada kapak var çıkar ve rulmanlarını makine yağı ile yağla. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
HDD kafa atma sesine de benziyor fandan geldigine inanıyorsan fanları sök ortadaki etiketi ortasına kadar arala orada kapak var çıkar ve rulmanlarını makine yağı ile yağla.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 8 Aralık 2020 #9 GFYT dedi: PSU fanınız kablolara veya kasaya çarpıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... İmkansıza yakın. Artı -1 Eksi
GFYT dedi: PSU fanınız kablolara veya kasaya çarpıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... İmkansıza yakın.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 8 Aralık 2020 #10 Fanları bir tornavidayla teker teker durdur. Artı 0 Eksi