- Makaleler
- 1
Başka bir bilgisayardan kurulum belleği hazırlayıp kurarsanız bir şey olmaz.USB bellekten kurulum yapsam bu bilgisayarda ki virüs belleğe bulaşacak. Nasıl temiz kurulum yapmalıyım ?
Başka bir bilgisayardan kurulum belleği hazırlayıp kurarsanız bir şey olmaz.USB bellekten kurulum yapsam bu bilgisayarda ki virüs belleğe bulaşacak. Nasıl temiz kurulum yapmalıyım ?
Kendisinin yapması daha uygundur. Bilgisayarcının adı bilgisayarcı diye A'dan Z'ye kadar her türlüsünü bilecek yapacak değil ya. Ama sakın yanlış anlaşılmasın işini iyi yapan adama can feda, yarım yamalak iş yapanlar çok piyasada o bakımdan söylüyorum.Bir bilgisayarcının yapması daha doğru olabilir.
Kurulum yaparken bilgisayarı flash bellekten açmış olacaksınız. Yani windows açılmayacak. Bu yüzden de bulaşması zor.Şimdi şöyle ki bu bilgisayara kurulum yapmak için taktığımda bu bilgisayardan usb belleğe bulaşmayacak mı ?
Dediklerimi yaptıktan sonra bulaşacağını sanmıyorum demiştim sonuçta kurulum yerinde bilgisayarı normal başlatmıyorsun. Kurulum belleği üzerinden başlatıp her şeyi silip yeniden kuracaksın sistemi.Şimdi şöyle ki bu bilgisayara kurulum yapmak için taktığımda bu bilgisayardan usb belleğe bulaşmayacak mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.